Text Dubioase la Cap #4

Text Dubioase la Cap #4

Codul bunelor maniere pe Facebook

 

 1. Dacă ești femeie, ești relativ disperată și complet neinteresantă, iar singura ta calitate este că dai like-uri ca nimeni alta, trebuie neapărat să dai add tuturor bărbaților mișto din online.
 2. Dacă ești nebună, dar nu știi și penibilă, dar nu îți dai seama, trebuie neapărat să-i și harțuiești în privat.
  Bărabații mișto adoră asta, dar nu recunosc.
 3. Dacă e un dobitoc ordinar, care nu știe ce-a pierdut, pentru că a refuzat o zână sclerozată, este obligatoriu sa-l faci frustrat, să-l blochezi, apoi să înșiri peste tot mizerii despre el, pe modelul:
  – La început am crezut că e.. dar morții lui, nu e!
 4. Orice masă, care nu e trasă-n poză, e pustiu, e de porc și îngrașă.
 5. Când temperatura a depășit 15 grade, obligatoriu tre’ să te descalți și să-ți pozezi picioarele, să nu creadă dracu’ lumea că nu le mai ai + prima pedichiură, după multe luni de iarnă aspră (Jon Snow style), trebuie inaugurată cumva.
 6. Ca să priceapă lumea că tu ești un suflet sensibil, de artist, trebuie neapărat să postezi flori, multe flori colorate și delicate, după modelul:
  – ”Și-orice splendoare, mă doareeee, mă doare-această floareeee.. și frumusețea eiiii, auuuuu..”
 7. Dacă nu pui citate, din mari clasici, înseamnă că ești o tâmpită care nu le înțelege, așa că pui, să fie.
 8. Dacă ești mamă și asta îți ocupă tot timpul și nu ai la profil poza plodului, iar la coverphoto poza.. plodului, desigur, înseamnă că ai născut degeaba și nu se pune.
 9. De asemenea, dacă ești mamă și nu ți-ai trecut în dreptul job-ului: ”mămică full time”, ”mămică eroină”, ”Ecaterina Teodoroiu a mămicilor”, ar putea naibii lumea să creadă că te chinui să descoperi leacul pentru scleroza în plăci și să râdă de tine. Brrr, doamne ferește!
 10. Dacă nu ai posta tu prompt, că ninge, că plouă sau că a ieșit soarele, oamenii ar putea ieși pe stradă, ca niște retardați, cu saharienele pe sub tricou, în mijlocul verii, sau în pantaloni scurți și șlapi, ca niște nătărăi, în mijlocul iernii. Noroc cu tine că-i salvezi de situații ridicole și poate chiar de o moarte stupidă, gen hipotermie la cap.

🏷Preț:

20

RON

📝 Pentru a comanda cartea completează acest formular

Plata se realizează doar prin ramburs la livrare. Pentru cumpărătorii din afara țării, imediat ce plasați comanda contactați-mă pe Facebook ca să putem discuta detalii legate de prețul de livrare.

Dacă dorești să comanzi mai multe cărți și nu doar pe aceasta te rog să folosești formularul de aici.

❗️La prețul comenzii se mai adaugă și costul de transport de 20-30 RON în funcție de greutatea coletului.

Pentru plăți vă rog să folosiți următoarele conturi:

Cont în RON: RO51INGB0000999905877417 (Mihaela Baran)
Cont în EURO: RO61INGB0000999905877431 (Mihaela Baran)
Codul SWIFT: INGBROBU