Text Dubioase la Cap #3

Text Dubioase la Cap #3

Cum ar arăta lumea perfectă a femeii?!

* În lumea ei perfectă, femeia ar putea mânca cu șapte guri, fix cu alea cu care manâncă și acum, doar că în loc să se preschimbe în rinocer, ar ramâne subțire ca mintea unei blonde botoxate și tonifiată ca o gimnastă consumatoare de anabolizante.

* În lumea perfectă, toate femeile ar arăta fix ca în poza de profil de pe Facebook.
Poate chiar mai bine.

* În lumea perfectă, machiajul nu trebuie demachiat seara, ci doar când vrei să-ți faci altul și atunci, doar ți-ai atinge fața cu o cotonetă și ar dispărea. N-ar trebui frecat cu peria de sârmă, ca acum. Waterproof, my ass.

* În lumea perfectă, în urma demacherii, femeile ar rămâne tot niște zâne.

* În lumea perfectă, copiii ar fi toți niște îngeri, care ar alerga  în liniște pe pajiști verzi, în timp ce ea, femeia, ar sta cu prietenele ei pe o păturică pastelată, la umbră si toată ziua s-ar complimenta între ele. Pe bune, nu ca acum.

* În lumea perfecta, pantofii, hainele de firmă și bijuteriile, ar costa cât covrigii.

* În lumea perfectă, câinii ar umbla cu Vuitton-uri, Birkin-uri și Choo-uri în coadă.
Cum, bre, ce Choo-uri? Jimmy Choo-uri.

* În lumea perfectă, fotbalul, jocurile pe calculator și noțiunea de ”bere cu băieții”, nu ar fi inventate și nu ar avea nimeni niciun interes să le inventeze.

* În lumea perfectă, alcoolul și mai ales cocktail-urile alea drăguț colorate și gustoase, nu ar avea o oră anume de băut, ba chiar ar fi foarte potrivite dimineața lângă cafea.

* În lumea perfectă, ar fi la fel de nimerit să te duci puțin rangă la serviciu, unde oricum te-ai duce să bârfesti, să fumezi și să bei  cafele.

* În lumea perfectă, toate femeile ar avea servitoare (a se citi femeie în casă), eventual o negresă grasă, care face curat și mâncare ca nimeni altcineva, afirmația fiind foaaarte departe de a conține urme rasiale.

* În lumea perfectă, bărbații ar fi docili, iubăreți și sensibili, dar în același timp, ar fi impunători și puternici ca Rhett Butler sau Mister Darcy.

* În lumea perfectă, bărbații ne-ar face unghiile (așa, în joacă), ne-ar împleti părul și s-ar uita cu noi la filme siropoase, iar când ar trebui să plece de acasă, ar fi doar pentru a merge să facă munți de bani, să se lupte cu jivinele sălbatice, să construiască și să conducă navete spațiale și eventual să poarte războaie, care să-i facă și mai barbați în ochii femeilor. Singurul lucru care ar putea să-i tulbure bărbatului activitățile ultra-masculine, ar fi ca doamna vieții lui să fi rămas fără lapte, caz în care va da dracului toate navetele spațiale și s-ar buluci să aducă lapte la familie.

* În lumea perfectă, bărbații nu ar fi bețivi.
Doar femeile.

* În lumea perfectă, ciocolata slăbește și bărbații nu înșală. Daca ar veni la ei Charlize Theron, despuiată și fierbinte, ar privi-o dezgustați și ar da fuga la nevastă, să-i povestească ce parașută e asta mică, Charlize.

* În lumea perfectă, acum ar fi momentul să mă trezec, că delirez ca la balamuc.

🏷Preț:

20

RON

📝 Pentru a comanda cartea completează acest formular

Plata se realizează doar prin ramburs la livrare. Pentru cumpărătorii din afara țării, imediat ce plasați comanda contactați-mă pe Facebook ca să putem discuta detalii legate de prețul de livrare.

Dacă dorești să comanzi mai multe cărți și nu doar pe aceasta te rog să folosești formularul de aici.

❗️La prețul comenzii se mai adaugă și costul de transport de 20-30 RON în funcție de greutatea coletului.

Pentru plăți vă rog să folosiți următoarele conturi:

Cont în RON: RO51INGB0000999905877417 (Mihaela Baran)
Cont în EURO: RO61INGB0000999905877431 (Mihaela Baran)
Codul SWIFT: INGBROBU