Cum îți dai seama că ești dobitoc, în funcție de zodie

* Dacă atunci când cunoști pe cineva, chiar înainte de a-i afla numele, te repezi să-l întrebi ce zodie e, fiind convins că din asta o să înțelegi tu căcatul praf, doar pentru că ți-ai mai citit de câteva ori horoscopul și te-ai mai uitat și la Neti Sandu, în fo doo dimineți – sunt șanse mari să fii dobitoc.


* Dacă de fiecare dată când e ziua ta, postezi eternele tricouri care spun că zodia ta (indiferent care e aia) e cea mai ciumecă, care nu s-a mai văzut așa zodie, ba chiar te traversează o mândrie, pe tema asta – e mai mult ca sigur că ești dobitoc.


* Dacă ai avut un gagic care era săgetător și care a șters cu tine pe jos, pentru simplul motiv că era un looser flaușat și fără nicio legătură cu faptul că era născut pe 36 Noiembrie, iar tu, pentru tot restul zilelor, te ferești de bărbații din săgetător – e caz clasic de dobitocenie.


* Dacă afirmi toată ziua bună ziua că tu cel mai bine te înțelegi cu zodiile de foc, deși, dacă te ia cineva la bani mărunți, habar n-ai ce dracu’ înseamnă zodie de foc și cu ce se mănâncă – e mai mult ca sigur că ești dobitoc.


* Dacă aștepți horoscopul, cu dinții clănțănind și nu-ți este chiar favorabil, iar în consecință, în loc să te bucuri de încă o zi din viața ta, abia aștepți să treacă, de teama unei iminente nenorociri, c-așa a zis la televizor – e foaaaarte clar că ești dobitoc.


* Dacă iei hotărâri, legate de viața ta, în funcție de horoscop – ești dobitoc


* Dacă și maică-ta și soacră-ta sunt în aceeași zodie, iar tu nu înțelegi cum a nimerit murătura de soacră-ta în aceeași zodie cu minunata de mă-ta, că n-are cum și e o greșeală – ești dobitoc


* Dacă folosești sintagme gen: ”noi balanțele” sau ”dada, așa suntem noi, capricornii” sau ”eu nu călăresc pulărăi născuți în anul șobolanului” – nici n-are rost să-ți mai spun, dar îți spun, ești dobitoc.


* Dacă uneori ți-e ciudă pe mă-ta că nu a rămas gravidă în altă perioadă, că poate acum erai și tu fun rac, fun leu, fun pârș de foc, cu noroc, nu o balanță bipolară care ești – nici nu mă mai obosesc să-ți spun că ești dobitoc.

Dacă nu mai rezistați și vreți să aruncați cu bani în mine, las aici conturile :)

RO51INGB0000999905877417 sau RO61INGB0000999905877431

Cod SWIFT: INGBROBU

⚡️ Distribuie articolul

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie pe WhatsApp
Share on email
Distribuie prin Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *