Text Dubioase la Cap #9

Text Dubioase la Cap #9

Trăiește fiecare zi ca si cum ar fi ultima, dar…

 

* plătește-ți ratele la bancă, mai ales dacă-s credite ipotecare, nu de alta, dar dormitul în parc pe bănci e de porc.
Asta în caz că nu e. Ultima zi, desigur.

* nu renunța la protecție. Nu, nu divină cretinule, aia responsabilă cu pensia alimentară.

* nu te-apuca să faci aroganțe nebune cu gagică-ta și să-i spui tot ce-ai ținut în tine până acum. Dacă ai noroc (sau ghinion, că nu mi-e clar) să nu fie ultima ta zi pe pământ, o să se asigure ea că e.

Ar fi indicat să nu faci asta nici cu mă-sa, cu socroșenia, cum ar veni.

* nu te face pulă de bucurie că e ultima zi și te duci într-o lume mai bună. Dacă nu e, mâine, când o să te trezești în Mahmuria, o să-ți dorești să fi fost.

* n-o arde patetic, luându-ți la revedere de la lume pe facebook, cu adio, v-am iubit și mă bucur că scap de voi, idioți cretini ce sunteți. Lumea nu e foarte tolerantă cu căcaturile astea și te trezești naiba în Blockland, unde e cam nasoluț.

* nu cheltui tot ce ai adunat o viață, ca un retardat. Lasă un bănuț acolo,  pentru înmormântare, tare bine o să-ți prindă mâine. Asta doar în caz că nu e ultima zi. Și, cel mai probabil, nu e.

* n-o suna pe mă-ta să-i spui c-ai iubit-o și plm. Femeia n-are nicio vină că s-a ales tocmai cu tine pe cap. Dacă avea de ales, năștea un creștin mai normal la minte.

Cu toate astea,te iubește, în ciuda faptului că ești un idiot. Nu e puțin lucru.

* nu te apuca să faci pe filantropul și să împarți mizeriile pe care le-ai adunat o viață. Dacă e ultima zi, lasă-i să se țigănească pe ele, nu mai e treaba ta, dar dacă nu e.. ce dracului faci mâine, în curul gol?

* nu-ți fute-n gură șefii! Lasă, că dacă ai noroc și e ultima zi, poți să pleci împăcat și dacă nu-i afurisești pe prost ca la balamuc.

Cine știe, poate ai ghinion și nu e ultima zi. Să ai dreaq de unde să iei minimul pe economie, ca să mai poți trăi o zi.. ca și cum ar fi ultima.

* dacă ești una din fetele mele, trăiește ca și cum ar fi ultima zi, dar departe de frigider, dacă se poate.

Lasă-ne cu scuzele-astea, cu am vrut și io să plec fericită și ghiftuită.

Altfel, mâine, a doua zi după ultima zi, cum ar veni, să nu vii să ne faci nouă capul calendar, că-l avem, deja, de-ale noastre.

🏷Preț:

20

RON

📝 Pentru a comanda cartea completează acest formular

Plata se realizează doar prin ramburs la livrare. Pentru cumpărătorii din afara țării, imediat ce plasați comanda contactați-mă pe Facebook ca să putem discuta detalii legate de prețul de livrare.

Dacă dorești să comanzi mai multe cărți și nu doar pe aceasta te rog să folosești formularul de aici.

❗️La prețul comenzii se mai adaugă și costul de transport de 20-30 RON în funcție de greutatea coletului.

Pentru plăți vă rog să folosiți următoarele conturi:

Cont în RON: RO51INGB0000999905877417 (Mihaela Baran)
Cont în EURO: RO61INGB0000999905877431 (Mihaela Baran)
Codul SWIFT: INGBROBU