Text Dubioase la Cap #6

Text Dubioase la Cap #6

Da, mamă, sunt retardată!

 

Aștept prințul pulii pe un cal alb! Normal că știu că nu există, da io-l aștept.
Da, chiar atât de vacă sunt. Ce să fac dacă mi-a plăcut să citesc când eram mică, fute-m-aș în el de Pardaillan, cu Fausta lui cu tot, că mi-a produs o distorsiune în degajamentul realității, de nu mai știu pe ce lume mă aflu.
Și numai din vina ta, mamă! Ce pana mea nu mi-ai luat cărțile din mână? Să mă trimiți dracului la muncă, nu la visat cai verzi pe pereți.
Ce dacă eram mică, s-au mai văzut cazuri?! Trebuia să mă pui la asamblat televizoare cu lămpi, mama lor de lămpi, să vezi ce-mi ieșeau gărgăunii din cap.
Eram și io bine acum, fericită, lângă un Aurel plin de semințe pe la gură și de sos de șaorma și bere pe tricou, înjurând o soacră cretină, crescând niște plozi needucați și sărind la bătaie la toate femeile mișto, crezând că vor să mi-l fure pe Aurel, că așa centaur n-a mai văzut Parisul.
Da, mamă, sunt retardată! Nu-mi plac bărbații din secolul ăsta al vitezei, care te-ntreabă dacă-ți place sexul mediu sau mai bine făcut înainte să te întrebe cum te cheamă.
Nu-mi plac bărbații care nu-ți dau mâna când cobori din ceva, din orice. Băi, hapciupaliticilor, și peste 1000 de ani, când o să coborâți din OZN-uri, tot tre’ să-i întindeți mâna femeii, nu de alta, dar cavalerismul transcede timpul, în pula calului.

În fine, da, mamă, sunt retardată, aștept un bărbat care există doar în cărți, futu-i mama ei de carte cu cine a inventat-o!

🏷Preț:

20

RON

📝 Pentru a comanda cartea completează acest formular

Plata se realizează doar prin ramburs la livrare. Pentru cumpărătorii din afara țării, imediat ce plasați comanda contactați-mă pe Facebook ca să putem discuta detalii legate de prețul de livrare.

Dacă dorești să comanzi mai multe cărți și nu doar pe aceasta te rog să folosești formularul de aici.

❗️La prețul comenzii se mai adaugă și costul de transport de 20-30 RON în funcție de greutatea coletului.

Pentru plăți vă rog să folosiți următoarele conturi:

Cont în RON: RO51INGB0000999905877417 (Mihaela Baran)
Cont în EURO: RO61INGB0000999905877431 (Mihaela Baran)
Codul SWIFT: INGBROBU