Ai luat-o pentru tot restul zilelor? Felicitări, ești ”tata la retardați”!

Bă băeți, nu vă mai bucurați așa, că nici voi nu stați mai bine. Adică, dacă voi aveți senzația ca ați luat-o de nevastă pe Kinky Cosânzeana, dați-mi voie să.. ahahahahhahhahahhhahahaha.
Scuze, a fost un hohot spontan de bună dispoziție și condoleanțe. Deci….
Cum te întorci tu așa de la muncă, liniștit, cu gândul la o bere, un mic și-un meci, ce crezi?
La tine în casă se toarnă ”Painted Nail” (pentru cunoscători), pentru necinefili sau insensibili, ”moartea unei unghii”, partea 200, asta doar de când o cunoști tu.
Consoarta ta e răsturnată pe canapele, inconjurată de prietenele ei, răvașite și ele, cu un deget ridicat agresiv către doamne doamne, degetul cu unghia căzută la datorie.
Știi bine ca nu ai ce să cauți acolo, pentru că la primul: ”e doar o unghie”, patru perechi de ochi iți vor criogena inima și patru guri… (stai, băi nene, nu te bucura ca prostu’) vor urla isteric, pe niște frecvențe la care câinii și barbații sunt foarte sensibili.

Sau…
Cum te intorci tu așa de la muncă liniștit, cu gândul la o bere, un mic și un meci, îl găsești in sufragerie pe Caligula (în fine, e ea, dar seamănă bine).
Pfoai de capul tău, habar nu ai ce ai făcut sau ce dracu’ n-ai făcut. N-ai nici cea mai vagă idee cum se gestionează o astfel de criză, deși tac-tu a încercat să-ți mai strecoare în cap câte ceva, da’ erai mic și nu mai ții minte.
Doar un gând mai ai, PMS, sigur asta e.
Știi sigur un singur lucru, doar direcția ți-e neclară.

Sau..
Cât de frustrant e când stai intr-o poziție dubioasă sub chiuveta de la bucătărie și zbieri deodată, fără să te gândești:
– iubita, adu-mi și mie cheia de doișpe, sau un imbus, sau așa ceva..
După un timp, cînd vezi că nu primești nimic, ridici puțin capul și o vezi cu mâinile în șold că te privește
ca pe proști.
– Auzi, eu ți-am vorbit frumos, idiotule cretin și retardat ce ești. Ce, eu te pun să-mi aduci crema cu acid hyaluronic, fardul de spâncene, sau fusta ecosez?
Ia vezi, că ne supărăm! Eeeei, drăcia naibii..

Sau…
Vrei sex. Când vrei sex? Acum? Sigur că da.
Așteaptă puțin să-i treacă migrenele, să facă curat, să facă mâncare, să se spele pe cap, să-și facă mani-pedi, să mai slăbească, pentru că a pus niște kile și e complexată, să fie o atmosferă mai romantică, să fie lună plină, să nu fie Mercur retrograd, să fie Luna pe casa dragostei, să nu mai fie așa de cald, ca nu-i stă
bine transpirată, să nu fie nici frig, ca are pielea zbârlită si pielea zbârlită nu e mătăsoasă, iar ea vrea să fie mătăsoasă mereu, că doar d-aia stă toata ziua împachetată în creme, doar nu credeai că…..
Chiar, de fapt, ce credeai?

Aaaaaaa, dă-mi voie să te-anunț, credeai prost!

Dacă nu mai rezistați și vreți să aruncați cu bani în mine, las aici conturile :)

RO51INGB0000999905877417 sau RO61INGB0000999905877431

Cod SWIFT: INGBROBU

⚡️ Distribuie articolul

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie pe WhatsApp
Share on email
Distribuie prin Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *