Viva la revolucion se întoarce! (sau..partea a doua)

1

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

 

Pentru că ieri mă acidulasem la cap și nu am reușit să fac toate propunerile de legi, revin azi.
Să se scoată în ilegalitate, sau să plătească grav, următorii:

9. Femeile nebune, care îsi terorizează bărbații, gen: ”unde te duci, când vii și de ce nu pot să vin și eu la bere cu băieții??”
La fel ca la bărbații nedotați, să se prezinte cu numele de fată:
”Bună, sunt Aurica, și sunt de balamuc! O să-ți fac viața un coșmar, belive me! Dacă nu te termin eu, o chem pe mama. O să fie frumos, ca-n filme. Unde e inelul?”

10. BOR, cu popii, în frunte cu ÎPS Dănuț, căpitan de plai
Acuma, când te trezești cu ninjălăul la ușă, nu e de capul lui. Vrea bani. De banii ăia trebuie să presteze, corect? Așa că, putem să-l întrebăm:
”Cu ce ocazie?”
”Păăăăi, cu Boboteaza!”
”Aaaaa, nu-mi place. Fă altceva, dacă vrei bani. Dansezi dubstep? Nu? Ok, atunci cântă-mi Anii mei și tinerețea și Am muncit și nopți, am muncit si zile, Gheorghe Dinică style, ca să mă liniștesc la cap. Doar nu credeai că faci ce vrei tu… Ce crezi că eu mă duc la muncă, mă maimuțăresc și ăia mă plătesc? Nenenneenee…!”

11. Șoferițele care după ce că sunt pilaf, se mai și fardează la volan
Ok, orice participant la trafic, are voie să o oprească, să-i ia rujul din mână și să i-l întindă pe toată fața, artistic și să o trimită mai departe, cu mențiunea că îi stă foarte bine și e foarte drăguță. Optional, se pot oferi și doo pălmi, da nu prea tare, că plânge trei zile și ne alegem cu un ambuteiaj ca-n povești.

12. Părinții de plozi isterici
Asta e o categorie de oameni, care pe mine mă sparge și nu-mi vine în minte o plată pe măsură. Adică, îmi vine, dar o să credeți că nu mi-am luat medicamentele. Oamenii aștia merită ce e mai rău.

13. Babele și moșii, prea curioși, prea moraliști, prea cu gura mare, prea ca la țară
Pentru ei special, desființarea vizoarelor, a băncuțelor din fața blocului, iar în mijloacele de transport în comun, cușete speciale, antifonate, în care să poată clănțăni căt au chef despre tineretul din ziua de azi. Sunt blândă, știu, am respect pentru bătrâni.

14. Taximetriștii
Așaaaa. Vor putea face la ei în mașină fix ce au chef, contra unei sume care poate varia între prețul cursei și prețul cursei înmulțit cu cât considerăm că ne-a cauzat la nervi. A avut manele, dublu, era în maieu și cu prosopul după gât, triplu, a folosit un traseu ocolitor, de patru ori, că doar e pe banii lui.

15. Ăla de le știu pe toate
Ca să-l recunoaștem mai ușor și să nu picam în plasă ca proștii, va fi obligat să umble cu coroniță din carton auriu și cu panglică pe diagonala corpului, pe care scrie: ”Maharajahul planetei”.
Să-l văd atunci cui o să-i trăncănească din prea plinul creierilor lui.
Ori că apare el, ori că apare un jihadist cu un rucsac în spate, va fi cam la fel.
Well… și cred că mai e de spus pe tema asta.

Viva la revolution! Viva los cigarillos!

Dă mai departe !

Autor

Un comentariu

  1. Salutari, te rog frumos sa adaugi mai sus la capitolul ‘Da mai departe’ si WhatsApp-ul, am obosit sa tot copiez link-urile ca sa le share-uiesc :)))
    Nu stiu o metoda mai eficienta, ma cam bate tehnologia uneori, recunosc :).

    In rest, esti MINUNATA!!!

Comentează