Viața bate filmul ! Da’ și câmpii…(Cupidon my ass…)

5

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

O tânără din capitală, care se afla în public la un concurs de tir cu arcul, a surprins atât audiența, cât și concurenții, când s-a năpustit la un participant din concurs și l-a pocnit în cap cu poșeta, atât de violent, încât acesta s-a prăbușit lat la pământ. Tânăra a fost imobilizată de organizatorii concursului, care i-au și acordat primul ajutor, constând în câteva pahare cu apa, turnate în cap și cîteva ”pălmi”, să-i mai atenueze convulsiile furibunde și valurile de expresii neortodoxe. Când a reușit să se dezmeticească, tânăra a mărturisit că s-a speriat îngrozitor de concurentul care performa în acel moment, din cauză că avea părul cârlionțat și blond și un arc în mână, fiind convinsă că dacă nu e chiar Cupidon, sigur e rudă cu acesta. Fata a recunoascut că a suprareacționat, dar și-a scuzat gestul prin faptul că tocmai a ieșit dintr-o relație de porc, destul de ciufulită și nu se simte în stare să o ia de la capăt. Cel puțin nu deocamdată.

 

cupid no

Cupidon my ass…

 

Dă mai departe !

Autor

5 comentarii

  1. LorinCoryllus on

    Mi-a trecut și mie prin cap la un moment dat să inventez un jurnal de știri absurde dar funny. Mi piace. 😉

  2. Şi eu, când ies dintr-o relaţie de mizerie, mă întreb ce-am căutat în aia, când am la îndemână o nouă relaţie de mizerie dăinuitoare. Sunt un paradox al relaţiilor de mizerie sudate.

  3. In sfarsit pe blog !!!!! Pai stii ce-mi faci acum ??? Trebuie sa-mi fac provizii de conserve pentru sot :)))))

Comentează