Valentines Day – El

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Golăneala continuă!
(God help us all!!!!)

Valentines day-ul perfect al băieților mei!

E o dimineață ca oricare alta, de tranziție între iarnă și primăvară, e dimineață-n pana mea, ce atâta vorbărie.
Se trezește cu părul vâlvoi, ochii lipiți, pumnul strâns și un picior amorțit. A visat toată noaptea că a executat lovituri de la unșpe metri, cu berea în mănă. Un zămbet vag îi traversează fața la gandul că ar fi mișto ca fotbalul să se joace așa, cu berea-n mână.
Se ridică din pat și ce să vezi…… Ooooo, ce surpriză!
Pe pat îl așteapta lectura de dimineața: ”Gazeta sporturilor”, ”Playboy” și ultimul număr din ”Hustler”. Cutii de bere, muuuuulte, formează o săgeată spre baie. Le urmează. În baie altă surpriză: capacul de la toaletă e deja ridicat. Pentru o secundă se gandește că așa l-a uitat aseară și îngheață, apoi își reamintește că asta e fantezia lui și în fantezia lui, bărbații nu îngheață de spaimă ca niște școlărițe cănd văd un păianjen.. și începe să își regleze temperatura corpului.
Iese din baie. Alte cutii de bere formează o săgeată până în bucătărie.
În bucătărie ea, frumoasă, sexy, discretă și tăcută.
Un porc întreg sfârâie din toate pozițiile și berea curge în râuri.
Ea îl anunță scurt, fără prea multe înflorituri, că este stâlpul casei, fără de care casa ar fi o ruină și o magherniță ordinară, că el aduce bani în casă, că e un bărbat cum nu prea mai există, că o are mare și că nu a mimat orgasmul niciodată și nici nu o va face vreodată, pentru că el e foarte viril și o satisface de nu știe de ea. Practic, după fiecare partidă de amor, trebuie să-și ia o zi de concediu, fiind ”termenată”.
În continuare, el o anunță că pleacă la bere cu băieții, după care se duce la meci, că joacă Steluța (indiferent cum se numește acum, pentru el mereu va fi Steluța) și pe seară merge iar la bere cu băieții. Nu vor exista telefoane gen, unde ești, când vii, sau alte prostii grețoase și penibile de genul acesta. Astea-s pentru fătălăi și el știe bine că nu este, cel puțin nu azi, nu în fantezia lui.
Seara se desfășoară minunat, intr-o chercheleală nebună și simpatică. Spre dimineață, el se întoarce liniștit spre casă, unde alte surprize minunate îl așteaptă.
Mormane de cutii colorate, din care sar jocuri multe, joystick-uri, tricouri imprimate cu desene animate, alte beri .. și tot felul de surubelnițe și bormașini, care vor rămâne în veci nefolosite, dar care sunt un cadou sublim.
Ea, în cel mai sexy furouaș, liniștită, zămbitoare, înțelegătoare și calmă, îl anunță, din nou fără prea multe înflorituri, că l-a așteptat să-i facă un sex oral, altfel nu putea să adoarmă.
A fost o zi și o noapte superbă. Înainte să adoarmă, el mai înalță către cer o singură rugă:
-Doamne, fă să nu mă mai trezesc niciodată, te implor, că după golăneala de ieri, mă voi trezi doar căt să văd că nebuna îmi înfige un topor între ochi. Hai, te rog io doamne, fii bun!

Dă mai departe !

Autor

Comentează