Valentines day – Ea

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Să înceapă balamucuuuuuuuuuuuuuul!!!!!!! :)))))

Valentines Day-ul perfect al feletor mele, viezurienele

E o dimineață perfectă, călduță, de primăvară-vară, în plină iarnă.. ni se rupe, nu se interpune între noi și fantezia noastră, niciun aurolac de anotimp.
Mercur nu e retrograd, din contră!
Păsărele simpatice, exotice pe alocuri, ciripesc cu o veselie molipsitoare.
Sărim zglobii din pat, arătând și simțindu-ne fabulos.
Ce surprizăăăăăăăăăăă!!!! Peste tot sunt împrăștiate petale de trandafir, maci și patchulii, ăăă și orhidee. Pana mea, ce dacă sunt scumpe, nu merităm noi?
Începem să cîntăm de nebune, cu o voce cristalină și suavă, aia din desene animate: aaaaa, aaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaa! (între noi fie vorba, doamne ferește!!!!).
În drum spre bucătărie, ce să vezi: baloane în formă de inimioare, lumânări în formă de inimioare, covorașe pufoase în formă de inimioare, mă-ta, tac-tu și niște vecini care au venit să ceară o cană de zahar, toți în forme de inimioare. Pffffff
În bucătărie, el!
E bărbierit, nu are tricoul plin de zoaie, e curat și miroase a parfum de mosc, cedru și alte chestii masculine și fabuloase.
Se repede să te așeze pe un scaun în formă de inimioară și îți întinde o cană de cafea în formă de inimioară.
Ți-a făcut pancake cu căpșuni… în formă de inimioară (nu stai să te întrebi cum e posibil așa ceva, când el e în stare să ardă și un ceai, nu, e fantezia ta. Dacă te superi puțin, apare și cu o creme brulee).
O șampanie desfăcută și doo pahare pline. Un fleac, azi ai voie să umbli mangă de șampanie și iubire, de la șapte dimineața. Care e problema??
Revenim la el. Zâmbește cu dragoste și candoare, te lasă să iei doo guri de cafea (în formă de inimioară, desigur!) și se pornește a glăsui:
– Iubita mea, comoara mea! Te iubesc! Nu doar azi.. și ieri și mâine.. și toată viața! Ești o floare, ești un crin, ești parfumul cel mai fin, io ca tine n-am văzut așa ceva, ești cea mai minunată și suavă făptură, te rog să nu te schimbi și să te transformi intr-o scorpie ce ești!
Fără tine viața e de porc, anii mei și tinerețea, am muncit și nopți.. dar am muncit și zile, ăăăăă, șaraiman și șaraiman (nici chiar în fanteziile tale, el nu are prea multă imaginație, dar e ok și așa).
Zâmbești ca o vită, savurând fiecare clipă.. în formă de inimioară.
Ziua decurge cum a început, cu plimbări prin parc și pe la shopping, unde el te așteaptă răbdător, zâmbind ca boul, să probezi opt camioane de haine și pe patru dintre ele să le cumperi, ăsta fiind cadoul tău de la el.
Seara, e și mai și.
Cutiuțe de catifea peste tot, din care sar inele cu diamante și perluțe delicate.
Șampania curge în râuri, la fel și cuvintele lui de dragoste.
Nu faceți sex, ca animalele, faceți dragoste, ca-n filme.
Adormi zâmbind, cu un ultim gand în cap:
Doamne, te rog, fă cumva să nu mă mai trezesc la realitate.. niciodată!

Dă mai departe !

Autor

Comentează