Valentines Day (ăăăăă, când ești singură)..

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

 

E weekend! Ca prin vis îți aduci aminte că e mizeria asta de zi. Ce faci?

*Te trezești pilaf. Zici c-ai fost în comă, nu că ai dormit.
*Cu mare greutate, de zici că ți-a amputat cineva picioarele în somn, te târâi prin casă.
*Îți faci o cafea, cea mai proastă pe care-ai baut-o vreodată. Așa e când ești singur de Valentines, cafeaua e de porc și nici iarba nu crește.
*Ai da niște telefoane să te smiorcăi. N-ai cui, prietenele tale sunt cuplate și posibil ca fac sex chiar acum. Scormonești în memorie. Îți aduci aminte de mă-ta, n-ai sunat-o de multă vreme, e o ocazie excelentă. O suni și te dai de ceasul morților ei (ai mă-tii), cum că ce destin nenorocit ai tu. Dai vina pe ea.. toată.
*Deschizi frigiderul, să găsești ceva de mâncare. Nu-ți place nimic. Ești într-o dispoziție atât de telenovelistică, încât îl închizi la loc și te decizi să nu mai mănânci niciodată nimic. În veci. Practic, să mori de foame. E o moarte la fel de bună ca oricare alta.. poate chiar mai bună ca multe.
*Deschizi facebook-ul. Ți se răstoarnă pe covor căteva basculante de inimioare și bomboane de ciocolată. Îți sar ochii de nervi, și așa nu era foarte curat la tine în casă.
*Replici siropoase gen: Te iubesc, ești viața mea, sufletul meu, îngerul meu și mor aici, te fac să crezi că ai nimerit pe pagina oficială a lu’ Vali Vijelie.
*Deschizi televizorul și te ia iar capul. Duduia aia, care nu are altă treabă, îți spune cum că toate cârciumile sunt pline ochi, cel mai probabil de cupluri care nu își vor adresa niciun cuvânt toată seara, ci vor sta cu nasul în telefoane. Ești atât de disperată, că ți se pare o alternativă bună.
*Uiți că te-ai hotârât să te sinucizi prin metoda inaniției și târăști după tine în pat câteva găleți de înghețată, ciocolate și alte nenorociri. Brusc te hotărăști să te sinucizi prin metoda diabetului zaharat.
*Aaaaa, gata, știi ce faci. Filme, multe filme, de dragoste. Masochismul tău atinge cote clinice azi. Așa, și?
*Casablanca
*Pacientul englez
*Painted Vail
*Pe aripile vântului, și doo tone de șervețele. Superb! Te întrebi brusc dacă s-a sinucis cineva prin metode cinematografice. Cu puțin noroc, speri să nu apuci dimineața ca să afli.
*Plângi doo Tamise, o Volgă și trei Loare. Ai plânge și o Dunăre, dar nu ți se pare suficient de cosmopolit.
*Seara se termină apoteotic, cu tine sărind ca o mâță de pe acoperișul fierbinte, când îți vezi fața în oglindă.
*O zi superbă, de neuitat!
*Adormi cu un urlet în cap: Valentines Daaaaaaaaaaaaaaaaaay, mooooooooooori, mori ‚’tu-ți gura mă-tii de zi, că m-ai nenorocit!

Dă mai departe !

Autor

Comentează