Tradiții (și sfaturi) aducătoare de gagic, în sfânta zi de … Luni

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

1. Dacă ești fericita posesoare a unei țăcăneli acute, ia-ți pastilele la timp.
2. Maniaco-compulsivitatea nu este sexy, trateaz-o!
3. Dacă vocea ta tinde în mod constant să atingă niște octave dubioase, adu-ți aminte, nu ești soprană, deci nu e cazul. În plus, gagicii sunt ca anumite rase de câini, foarte sensibili la sunetele ascuțite.
4. Jelitul din senin este înspăimântător pentru gagici. Aceștia cred că plânsul în cascadă fără un motiv întemeiat, frizează spitalul de nebuni, ceea ce nu e foarte departe de adevăr. Jeliți cu moderație!
5. Pentru un plus de credibilitate în fața unor potențiali gagici, nu regretați din două în două zile alt creștin. Constanța (nu orașul!), n-o fi ea chiar o virtute, dar te face să pari cât de cât zdravănă la cap.
6. Bipolaritatea, dintr-un motiv care îmi scapă, e altă chestie care îi sperie pe gagici.
7. Nu mai știu cine spunea (bunică-mea sau Seneca), că ”graba strică treaba”. Adevărat! Nu fugi de bezmetică la tărgul de nunți, după prima cafea băută. Acum, pe bune, ai așteptat până la vârsta asta, pana mea, mai contează dacă mai aștepți puțin? Doar cât să nu pari descreierată..
Sigur mai sunt, dar nu mai am chef să mă gândesc. Ia mai completați și voi..

Dă mai departe !

Autor

Comentează