Toate mi se-ntâmplă numai mie, incichidana, incichidanaaaaa

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

În vreme ce noi râdem ca niște imbecili fără creier, în lume iubiri se nasc, mor și drame le urmează.
Vă spun cu toată sinceritatea, că cine râde de așa o tragedie, e prost, insensibil și mă-sa-i curvă!!!
Aceasta este povestea de dragoste dintre Malcolm și Dolly:
S-au cunoscut in anul 1970, pe cand Malcolm era student și avea de făcut o temă fotografică!
A fost dragoste la prima vedere, așa cum declară Malcolm. Dolly nu mai declară nimic, pentru că intre timp s-a sinucis de dor, așa că tre să-l credem pe sărac pe cuvănt.
Cum s-a sinucis Dolly? Nu avem această informație, posibil că s-a aruncat pe uscat și-a rămas țeapăna acolo, fără aer.. sau cu prea mult aer pentru gustul ei.


Aaa, stați, am omis cumva să vă spun că Dolly era un delfin? Da? Scuze? Vreo problemă? Sper că nu, pentru că nu știu unde scrie că nu ne putem iubi de-a-n pulea care cu cine are chef! Iar Malcolm a avut chef cu Dolly și se pare că și viceversa.
Malcolm povestește cu nostalgie că:
” Odată, în timp ce o mângâia pe spate, Dolly s-a întors și i-a prezentat despicătura genitală. Mai târziu, a început să-și frece dinții de brațul fotografului într-un mod erotic.”
Ăăăă, ceeeee măăăăăăh? Ce-a făcut Dolly? I-a prezentat despicătura? Și-a frecat dinții de brațul lui, la un mod erotic?
Ce-a făcut măăăăăăăăăăăăăăăăăh?
Malcolm, ești prost? Nu? Atunci ești sărit de pe fix? Nici asta? A, scuze, ești îndragostit, pana mea, my mistake!


În fine, normal că Malcolm n-a rezistat.. ce bărbat ar fi putut să reziste, mai ales că, tot cum Malcolm declară: ” Femelele delfin sunt foarte deschise în privința sexualității”.
Aici e puțin cam urăt, mi se pare că o face ușuratică pe Dolly, dar.. poate chiar a fost.
Poate că o să credeți că Malcolm e un dement scelerat doar pentru că în copilărie a fost molestat de psihologul lui, sau pentru ca, la cinci ani, atunci cănd l-a dus imbecilul de ta-su la film (în loc să-l ducă să-l eutanasieze), la ”Cățelul lățos”, lui i s-a sculat, sau pentru că la 11 ani a făcut sex cu pudelul familiei.. dar ar fi o dovadă de intoleranță crasă!
Cine sunteți voi să judecați. Suntem un popor de zoofili.
Ce femeie nu a declarat: ”L-am iubit pe porcul ăla ca o proastă!” și ce bărbat nu a zis măcar o dată în viața: ”O iubesc, vaca dracului!”.
Deci, să nu vă aud!


Normal ca Malcolm a devenit purtătorul neoficial de cuvânt al persoanelor care cred că si animalele pot consimți un act sexual, normal că va trebui să trăiască cu povara faptului că Dolly a confundat bazinul cu scena de la Bulandra și a ars-o cam teatral când s-a sinucis, dar… cum bine spunea cineva:
”În dragoste și în război.. totul e permis!”
În final, vă îndemn să vă iubiți mult, dacă se poate între voi. Dacă totuși săriți pârleanul zoofiliei, nu mai postați poze cu toate maimuțele de copii. Poate voi nu mai realizați, dar ne speriați de moarte!
Vă pupă sora voastră!

Cum dorește căprioara,
Apă rece de izvor,
Lăsați pudelii în pace,
Nu-i târâți în dormitor!

Dă mai departe !

Autor

Comentează