Teste la tot restaurantuuuuuul! Fac cinste!

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Nu vă supărați, a apărut un nou test. Salut acest new entry: saluuuuut!
Revin și vă spun, nu sunt oneste!!!!!! Vreau și eu să văd un test d-ăsta de … cum suntem noi, da pe bune, gen:

*Vârsta psihologică: ai vârsta psihologică a unui copil de cinci ani cu retard sever. Tot ce trebuie să faci, este să taci dracului din gură, să speri că nu o să observe toată lumea și să ai mare grijă să nu-ți curgă scuipatul pe tricou. Goog luck with that!

* Vârsta reală: nici nu mai contează.

*Popularitate: ești popular ca o vedetă obscură de cinema, din anii ‘20. Practic, dacă nu te-ar mai întreba mă-ta din când în când dacă ți-e foame, ai zice că în urma unei pozne nucleare ești singurul supraviețuitor.

* Fizic: ai corp de fotomodel, da! Și aici vorbim de corpul astral, pentru că ăla fizic e o combinație dintre o glumă proastă și o caricatură. Arăți ca dracu și din păcate nu ai ce face. Bănuim că mă-ta s-a uitat mult la desene animate, cănd era însărcinată, că altfel nu se explică de ce ai ieși tu așa șuie. Lasă naibii minijupurile, că-ți fac rău și mai traumatizezi și muncitorii în construcții, lăsându-i nefluierați.

*I.Q : mai bine să nu deschidem subiectul, dar dacă insiști o să formulăm altfel: ar trebui să fii invidioasă pe Cristi sin Banat și pe Fernando din Caransebeș. Pana mea, dacă erai puțin mai proastă, erai deja expusă intr-un muzeu de profil.

*Farmec: doar inelul lui Arabela te mai salvează. Farmec my ass.

… și da, ai buzele moi și pufoase, da să mor dacă te ajută cu ceva!
*Evaluare completă: vai de capul tău! Sperăm că nu ți-am stricat ziua! Te pupăm!
Haide palarevedere!

Dă mai departe !

Autor

Comentează