Te iubesc așa de rău.. Ăăăăă, nu, de fapt, doar mi-e rău!!

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Desfășurare masivă de forțe de ordine aseară într-un cunoscut magazin de cosmetice din capitală, unde doi tineri au dat naștere unei noi provocări medicale, numită ad-hoc:  ”lipstick captivus”.
Au fost chemate echipaje de descarcerare, miliția, poliția, carabinierii, iar o domnișoară casieră a încercat să-i cheme pe cei din NYPD – Los Angeles, fiind singurele organe de ordine pe care le știa de la televizor.
Reporterii sosiți la fața locului, au găsit doi tineri cu vârste cuprinse între oricât peste zece ani și oricât până în cincizeci de ani, fața fiindu-le acoperită de bărbi, iar estimarea fiind de-a dreptul imposibilă și chiar potențial  jignitoare. Tinerii, sau, mă rog, oamenii cu barbă, erau cu mâinile încleștate pe același ruj, cu dinții încleștați între ei și cu ochii încleștați unul la altul.
Pentru că nu au reușit să scoată nimic de la cei doi bărbați, reperterii au cerut lămuriri de la casiera care încercase să aducă în magazin distribuția serialului NYPD.
Casiera a declarat ca ambii căutau pentru iubitele lor, cadou de  Valentines Day, un ruj culoarea magenta. Din nefericire, singurul rămas pe această nuanță, era cel asupra caruia cei doi erau atât năpustiți, cât și încleștați.
Medicii chemați la fața locului, desigur, au declarat că sunt rezervați, indiferent ce dracu înseamnă asta!
Cum era de așteptat, ambii cetățeni cu vârste nedeterminate, au renunțat la produs, justificând că nu se pot duce la iubitele lor cu un ruj cu ambalajul ciufulit în halul acela. După căteva cuvinte schimbate, cei doi au început să-și care pumni și picioare, zâmbind încântați, explicănd că așa vor justifica acasă lipsa rujului, mințind că au fost talhariți și lăsați fără telefon, portofel (pe care le-au si aruncat in primul tomberon) și  ruj.
Incidentul s-a soldat doar cu o amendă, cuprinsă între scârba cu care polițiștii alertați și-au ridicat curul de pe scaun, ca să se deplaseze către locație și dracii cu care se gandeau la procesul verbal ce va trebui completat, deci, practic, amenda maximă pentru asemenea incidente.

Dă mai departe !

Autor

Comentează