Sfaturi din ciclul ”Mintea mea nu știe carte…. și nici nu vrea să învețe” (Cadouri)

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Arhhhh, ce rău îmi pare că nu am citit articolul ăsta mai devreme, vă aranjam cu darurile de Crăciun.
În fine, nu e totul pierdut, vor mai fi ocazii….
Deci, o persoana dezaxată la cap, s-a gândit să scrie un articol cu sfaturi, despre ce cadouri ar trebui să le faceți celor pe care nu îi puteți suporta, după cum urmează:
”Carduri-cadou expirate
În cazul în care ai rătăcit prin sertar un card cadou de la vreo promoție, dar nu este în termen, poți fără probleme să-l pasezi unei astfel de persoane. Împachetezi plasticul într-un plic, pui o fundiță pe el și va arăta ca un cadou perfect. Nu vei da rău în fața celorlalți oaspeți, iar invitatul-problemă va rămâne cu gura căscată.”

*Exact! Merge cu orice, atâta timp cât e frumos ambalat: lozuri necâstigătoare, conserve goale, bilete la concerte care au fost acum zece ani… pana mea. Dacă e fumător, strângeți o punguță de mucuri de țigări, iat dacă mai și bea, o sticlă goală de Jack e… cadoul cadourilor! Păcat că nu aveți acces la Cantacuzino, că îi făceați rost de o boală rară, exotică și netratabilă de toată frumusețea. Dacă nu vi se pare suficient, puteți să-i furați și portofelul când plecați și pe drumul spre casă, sunați și la poliție și spuneți că știți că e mare dealer de droguri și pornografia infantilă e viața lui (eventual, puteți să-i plantați niște probe. Costă puțin mai mult, dar merită). Cred că o să fie bine.

”Jocuri complicate pentru copiii lor
Dacă persoana cu care trebuie să dai ochii are copii, îi poți lua un joc destinat, chipurile, acestora. Trebuie să fie vorba despre ceva foarte complicat, fie de asamblat, fie de jucat, astfel încât antipaticul va fi pus în dificultate în fața alor lui, atunci când va fi rugat să le arate darul. Din aceeași categorie fac parte și jucăriile foarte zgomotoase sau enervante, care vor fi folosite de odraslele musafirului nepoftit.”

*Dada, băteți-vă joc și de copilul lui, că probabil e la fel de antipatic ca și persoana pe care n-o plăceți. Dar de ce să vă opriți aici, încercați să-i f*teți și nevasta și sunați și la el la muncă și spuneți că l-ați auzit că a zis cu p*la despre șeful lui! Să-l de-a și afară pe fraier! Nu vă opriți până nu îl vedeți cerșind în gară. Păi, facem un cadou sau nu-l mai facem??

”Cel mai ieftin vin
Este clar că nu trebuie să-ți irosești banii pe o persoană pe care nu o prea suporți. Cel mai bun cadou este să îi cumperi un vin foarte ieftin. Scapi fără prea multă bătaie de cap, mesajul va ajunge direct la destinatar și nu vei fi nevoit să cheltuiești o avere.”
*Nuuuu, nu dați bani deloc! Umpleți un pet cu apă, puneți câteva aspirine și colorați cu ceva, cerneală sau o lavabilă ieftină. Și dacă se prinde ce? Nu asta e și ideea? V-aș învăța să adăugați și puțină șoricioaică, dar îl omorâți pe fraier și ajungeți la pârnaie în loc de balamuc, unde vă e locul!
Dragă Amelia Matei (autoarea articolului), te roagă sora ta să te tratezi, pentru că nu ești numai foarte proastă și rea, ești țăcănită de-a dreptul!!!
P.S. ” if your crazy and you know it clap your hands” Heeeei!!

Dă mai departe !

Autor

Comentează