Semne că primești mesaje de dincolo..

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Din ciclul: ”Semne bune anul are”..
Semne că primești mesaje de dincolo..

Să nu începeți cu întrebări idioate, ”cum că care” dincolo, că dau cu voi de pamânt. După ce că fac eforturi supraomenești să vă luminez bezna minții, mai și…. ei drăcia dracului.
Dincolo, chiar așa cum auziți, practic de pe lumea ”cealalantă”.
Iată semnele, atenție mare, că vi se poate întâmpla și nu vreau să vă prinda cu scuipatul atârnând pe tricou:
*Se sparge un bec
Da? S-a spart un bec? Ajuuuuuuuuuuuutor! Părăsiți în grabă incinta cu mâinile deasupra capului. Viteza cu care vă deplasați trebuie sa fie cea a unei persoane care tocmai a băgat în țară o navă de croazieră de cocaină și l-a ginit potera.. Fuga, fuguța, la părintele Arsenie Frusenie să-i povestim pățania și să-i dăm dreptul ca să ne prostească fix cum prostește un pedofil un copil mic, cu o acadea.
Creșterile de tensiune pe rețea și filamentele de porc, sunt treaba masonilor și a dobitocilor care încă mai cred ca că Edison a știut de capul lui. Edison my ass, a furat de la Eminescu. Hoțiiiiiiii, ajutoooooooor!

*Se modifică temperatura în cameră
Indiferent că dați drumul la aerul condiționat, deschideți geamul, ușa, pana mea, nu contează, temperatura trebuie să rămâna constantă. Dacă, totuși, nu se întâmplă așa, e panică.
Belzebuth și cu ” genie from the bottle” o sug pe la voi prin sufragerie. Nu mai avem nimic de făcut decăt să luam la picior lungul și anevoiosul drum al pelerinajului de la Santiago de Compostela. Pana mea, am avut ghinion.

*Umbre în coțul ochiului
Domnu oftalmolog, se aude? Ne căutăm și noi o meserie de noapte, că asta de zi s-a futat. Nu e, domne, cataractă, e un spirit, în gâtu mă-sii. Ce intervenție chirurgicală, mă săracule, nu auzi că sunt băntuit ca vai de capul meu? Păi, profiți de pe urma unui bântuit să-i iei banii? Huoooooooo, hoți ordinari.
Hippocratessssss, ești un bulangiu!

*Sună telefonul o singură dată
Mobilul, desigur, doar nu credeați că doar voi aveți mobile, băi aroganților. Ce e în mintea voastră, că lumea ”cealalantă” nu evoluează odată cu asta a noastră?
Deci, a sunat telefonul o dată? Pana mea, e armaghedon, e ca în The Ring, mai ai de trăit șapte zile. Io zic să vă faceți rangă în fiecare zi, să vă prăjiți creierii inimaginabil și să așteptați rupți în gură obștescul. Gura mă-sii, a sunat telefonul.
Roses are red
Violets are blue,
I need an exorcist
How about you?
Vă pupă sora voastră
Back soon, if not… they got me!!

Dă mai departe !

Autor

Comentează