Șamanu’ frate cu românu’..

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Oameni buni, oameni frați! Tot io să vă alung bezna minții, băi nene.
Tocmai am aflat care sunt cele patru întrebări pe care ți le-ar pune un șaman, dacă te-ar vedea deprimat, abătut sau descurajat.
Deci, dacă te întâlnești cu un șaman, și asta chiar se poate întâmpla, cine știe, pe la Mega Image, pe la piață sau, de ce nu, chiar pe la Mall, iată la ce să te aștepți.

1.Când ai dansat ultima oară?
Domnu șaman, știu io, știu io. Ultima oară când am dansat, a fost și prima oară când am realizat cât sunt de penibilă. Cum să vă spun, domnu’ șaman, când se uita lumea la mine cu milă, de parcă eram paraplegică, sau parcă scăpasem de la o casă de copii cu nevoi speciale. Cam atunci am dansat ultima dată, da’ de ce întrebați?

2.Când ai cântat ultima oară?
Asta e chiar mai bună, întrebarea, zic. Tot așa, am fost la karaoke și am avut infatuarea să cer Bon Jovi. Domnu’ șaman, se aude? Bon Jovi!!! Am crezut că pot să cânt Bon Jovi. Da, exact, alcoolul îmi dăduse la încredere de nu puteam să o duc. Cum m-am oprit? Simplu, când am văzut fețele schimonosite ale oamenilor din jurul meu și am observar că li se prelingea căte un firișor de sânge din ureche, la fiecare. În plus, bdodyguarzii m-au avertizat că sunt mai puternici ca mine și bine n-o să fie. Cam atunci. Nu trebuia, nu?

3.Când ai încetat să fii fermecat de povești?
Aaaaa, nu, asta nu. Mereu sunt fermecată de povești. De câte ori rulez câte ceva, casa mea zici că e Wanderland. Să vedeți, domnu’ șaman, ce herghelii de unicorni roz, ce dragonei, ce se întâmplă.. pfffffff, n-ați crede! Uneori și mie îmi vine greu să cred ce se întâmplă, dar cred, că n-am încotro. Alternativa ar fi să admit că sunt complet plecată cu sorcova. Deci, poveștile nu sunt o problemă!

4. Cand ai incetat sa gasesti confortul pe ducele teritoriu al tacerii?
Asta e foarte simplă. Domnu șaman, ați încercat să vorbiți cu oameni dobitoci până acum? Nu? Să le vedeți privirea aia opacă și tîmpă și să vă întrebe după fiecare frază: ”cum adică?”. Aolooo, păi tăcerea e dumnezeu, în clipa aia. Haideți, domnu’ șaman, mai aveți întrebări? Nu? Păcat, că io mai aveam răspunsuri..

Emoticon cu: ”salsa e viața mea, dar doar peste spaghete”
Emoticon cu Wanderland is the new black
Vă pupă sora voastră, haide palarevedere!

Dă mai departe !

Autor

Comentează