”Să fumăm speriați doar sub geamul de la baie”

0

 

*Aloooo, fumătoruu, unde vrei, măh, să fumezi? Ce loc special amenajat visezi, săracule, ți-a luat mă-ta democrație, ți-a luat mă-ta Românie? Ce discrimanare, aurolacule, marș afară și fumează? Ce, măh, e frig? Viscol? Plouă? Du-te dracu de sensibil, nu ți-e frică de cancer, da ti-e că te udă și că te-ngheață? Lasă, frate, că astea-s de la dumnezeu! Și, oricum, mai bine mori de o tuberculoză ca-n ”Dama cu camelii” repede, decât, cine știe când, poate chiar niciodata, de cancer. Ai dracu de sărmani, cu viciul vostru!

*Păi e frumos, adicție de păcănele? Pe dracu, moft! Stai toată ziua ca un oligofren, pe scaun, la căldurică și apeși niște butoane, roșie-neagră?
Afarăăăăăăăăă! Nu ai voie să fuți alocația copiilor și propriul viitor așa comod! Gâtu mă-tii, în câmp cu tine! De acum, slot machines-urile vor fi amplasate pe câmp, pe lângă Glina. Jandarmii vor sta cu furtunele de apă, cu presiune, constant pe nenorociți, iar la fiecare zece lei pierduți, vor fi așezați pe coji de nucă și sticlă pisată. Futu-ți viciu mă-tii de sărac!

*Vodka, huh? Bere? Alooooo, alcoliștiiii! Ce vă mai place să vă confuzați echilibristic! Băăăăăăă, mă plătește tac-tu să-ți ascult elucubrațiile de bețiv, care mă perturbi fonic, că zicea și ăsta micu că nu poate să-și bea tequila liniștit de râsetele voastre. Marș de-aici, la marginea orașului cu tine, să nu te văd, să nu te-aud. Ia, de acum, pilangii să bea numai singuri, în buncăre special amenajate, fără nicio amenajare. Ceeee, măăăh? Ce Isus, ce vin, animal blasfemiator! ”Nu lua în deșert numele domnului… du-te singur!”. Eiii.. alcoliștii naibii!

*Iarbă? Iarbăăăăăăăăăă?? Huoooooooo, junk-iștilor! Păi, băi drogaților, i-am luat lu ăsta mic trei ponei până acum, da el nu și nu, că vrea altul, că ăsta nu e roz și nu are cornu dracilor în frunte. Mă aduceți la sapă de lemn, idioților, cu fantasmele voastre cu tot! Și ce e cu veselia asta, ce de râs? Nu, că pe voi nici în pădure nu v-aș lăsa să fumați! La pușcarieeee, pe viață! Ghilotina vă mănâncă, drogaților!
Vă pupă sora voastră furibundă!

Dă mai departe !

Autor

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.