Propuneri de legi întregi la cap! (partea întâi)

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277
Viva la revolucion!

Așaaaaa, acum că e legal nefumatul, am și eu câteva propuneri:
Cer să intre în ilegalitate:

1. Prostia.
Vreau să se înființeze un organ de control, care să umble cu un fel de etilotest, se poate numi oricum, de la imbecilotest, la oligofrenotest, organ de control care te poate soma după cum urmează:
”Oprește-te, cretinule! Suflă, dobitocule, nu vezi că-ți curge scuipatul din gură? Aaaaa, exact cum credeam, esti la limita retardului sever. Marș acasă și să nu mai ieși pe stradă, că ne îmbolnăvești de nervi. Ia de la mine o amendă de să nu poți s-o duci si doo pălmi bonus, că e happy hour, în morții mă-tii!!”

2. Bărbații nedotați
Nu am nimic cu ei, încerc doar să mă țin departe!! Nu vreau să intre în ilegalitate, dar vreau să fie obligați să se prezinte cu numele întreg:
”Bună, sunt Aurel și o am mică. În rest sunt băiat bun!”
Am fun Aurel în listă? Dacă da, îmi pare rău, știu că nu e ușor, dar nici așa surprize nu e frumos să faceți.

3. Prințesele
Zbang, alt organ de control. Cum o vezi pe una cu buzele țuguiate, mers de ”delfină” și diademă pe cap, ai oprit-o scurt și i-ai cerut arborele genealogic.
O întrebi:
”Băi nene, pă mă-ta mare o cheamă Fănica de Hohenzollern? Nu? Atunci de ce gîtu mă-tii mergi în figurile-astea?”
Pac, ia și tu o amendă de să te usture și ți-aș da și doo pălmi, că încă e happy hour, da mi-e că-ți sar zwarovki-urile din diademă. Marș acasă și tu.

4. Cocalarii, care au școala vieții și întreabă în stânga și în dereapta cu nonșalanță: ”Cf skumpik, te pwp?”
La prima abatere, înterzicerea socializării pe viață, confiscarea tuturor device-urilor care l-au făcut să creadă că e centaur și obligativitatea de a face un curs, ceva, că școala vieții se pare că îi cauzează.

5. Televiziunile de mizerie
Acestea vor fi obligate să plătească spitalizarea, refacerea, terapia și o viață fără griji, undeva departe, intr-o țară exotică, tuturor celor pe care i-a îmbolnăvit de hepatită, de nervi, sau alte afecțiuni conexe.

6. Oamenilor care nu au nimic de zis, totuși continuă s-o ardă virali pe net
Aceștia vor fi obligați să plătească o mică taxă lunară tuturor celor din lista lor, plus o taxă pentru fiecare postare idioată, gen:
”Azi am mâncat fasole”- 10 lei
”Ieri , n-am mâncat fasole”- 20 de lei, supliment pentru fixul cu fasolea
”Mâine o să mănânc salată”- 5 lei, ca ai înțeles ideea și încă 30 lei că nu mai taci odată

7. Oamenii patetici
Băi fraților, toți avem probleme, dar asta nu înseamnă că trebuie să umblăm cu lama într-o mănă și coliva în cealaltă. Dacă totuși umblăm, măcar s-o facem în liniște. Dacă n-o facem în liniște, să coste, mult, că fengșuiul meu nu e ieftin, pana mea. Io am scos din listă o duduie care se miorlăia zilnic că i-a murit cineva, de m-am panicat că-mi poartă dracu ghinion, de rămîn și io singură pe lume de Hector Malot.

8. Șoferii isterici
Șoferii isterici să fie obligați să doarmă cu o vuvuzea legată de gură, ca la fiecare expiratie să fie atmosferă frumoasă, cam cum fac și ei în trafic.

Și mai sunt multe, da m-am cam acidulat și nu mai gîndesc bine. mai spuneți și voi!!!!
…. și dacă astea intră în ilecalitate, putem să legalizăm iarba, ca să fie echilibru? Zic și io :)))))))

Dă mai departe !

Autor

Comentează