Penisul, un mister care e pe cale să devină.. doo mistere!

2

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

 

De curând am hotărât să vă fac niște educație sexuală, că vă văd într-o ceață de nedescris. În aceeași ordine de idei, mă ajută și pe mine, pentru că sunt cam dobitoacă și cam venise vremea să pun mâna pe carte.
Doamnelor și domnilor, băi nene, în minutele care urmează o să vă spun ce nu știți despre penis. De fapt, nu eu, că io sunt varză, dar m-am documentat și iată ce am aflat:
Articolul se numește: ” 7 lucruri pe care trebuie neapărat să le ştii despre penis”

1.Are o zonă sensibilă
Cuuuuuuuum? Nu creeeeeeeeeed! Cine, măh, penisul? N-are cum! Băi, voi auziți? Lăsați-mă dracului în pace, că mi-ați dat lumea cu curul în sus. Auzi, ce năstrușnicie, penisul are o zonă sensibilă, pffffffff. Doamne, că la așa ceva nu mă așteptam..

2. Se poate fractura
Exact, nu e de glumă. Grijă mare când e gheață. Exarsați niște căzături mai spectaculoase. Mai bine vă rupeți un șold, gâtul sau coloana, decât penisul. Dacă, totuși, aveți neșansa nebună să picați fix în penis, asigurați-vă că la momentul ăla nu sunteți foarte entuziaști, dacă înțelegeți ce vreau să spun.

3. Durata medie a unui act sexual este de cinci minute
După această afirmație, sunt aproape sigură că autorul este un bărbat. Dacă îmi spunea și că mărimea medie și ideală a penisului este de zece centimetri, eram chiar sigură.
Emoticon cu ”mărimea nu contează, durata nici atât!”… and jail is just a room!

4. Nimeni nu ştie lungimea medie a penisului
))))))))))))))) Ce vă spuneam? Nimeniiiiiiiiiiiiii, e un mister absolut. Ar trebui să n-ai mințile cu tine ca să faci supoziții. Cercetătorii spun clar: ”nimeni nu știe!”. Nici măcar nu știi cum să faci media. Intre cine și cine? Că doar nu te apuci să faci medie intre Terente și Măruță. Deci, lungimea medie a penisului, e similară cu existența extratereștrilor: știm noi ceva, dar nu știm ce și oricâte penisuri ai văzut, tot nu sunt destule pentru a calcula o medie.

5. O mare parte a penisului este ascunsă
Pfffffffff, asta era! Știam eu că în unele cazuri nu avea cum să fie chiar așa. Deci, înțeleg că e ca partea nevăzută a lunii, ascunsă! Mi s-au întămplat cazuri în care cea mai mare parte era ascunsă, băi, dar ascunsă bine. Și cu lumânarea am căutat-o.. degeaba. Deci, fetele, nu mai aruncați vorbe grele. Nu e mică, e mare rău, dar e ascunsă bine!

6. Se poate micşora
Aceste cuvinte mă doare și m-au lovit și la operație. Domnii cercetători, nu e frumos. Mai rămâne să ne spuneți că, oricum, sexul este supraestimat și ne-ați dat borșul pe nas. Hai, vă rog frumos, nu spuneți asta! Sunt momente în care și fără informația asta, era rău, ce naiba?

7. Există trei tipuri de erecţie
Dap, există!
*Spontane, ca o surpriză placută
*Chinuite, de nu-ți imaginezi cu ce-ai greșit, de tre să muncești atât
*Erecțiile de tip ”suflet pereche”, de le aștepți toată viața și ele.. pana mea.

În speranța că v-am ajutat de n-am mai putut, vă pupă sora voastră și se duce să se mai documenteze, că se pare că avem lacune grave.
Roses are red
Violets are blue
I need a big one
Trust me, you too!

Haide palarevedere!

Dă mai departe !

Autor

2 comentarii

Comentează