Meserii aducătoare de gagic.. Parol!

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Cu un ghid turistic / sexu-i mai artistic! Uiuiuiuiiiiii

Fetele meleeee, aloooo, am o veste de o să vă dea borșu’ pe nas.
Un cineva, ne-a luminat la cap cu un articol despre cele mai aducătoare de femei meserii.
Dacă până acum vă gândeați la ceva în sensul ăsta, uitați! Când o să fiți voi specialiste, atunci să deschideți gura. Până atunci, mucles!
Iată ce trebuie să fie un bărbat ca să-l cotropească femeile, de să-i meargă fulgii:

1.Barman
Mda, e bine știut că puține femei rezistă farmecului, eleganței și inteligenței native, ale unui barman. Dacă ne mai și îmbată corespunzător, ne legăm cu lanțul de bar. Dap, toată viața am visat la un barman. Cine dracu să-i reziste?

2. Chirurg plastician
Huh? Nu știu ce să zic aici, nu mă dau în vant după bărbații care umblă cu chestii care taie și împung. Mie mi-e frică de chirurgul plastician, la fel ca de oricare alt chirurg, da io sunt o proastă care nu știe de capul ei.

3. Pediatru
Deci, pediatrul e asaltat de femei? Adică niște mămici disperate, nedormite, hăituite, cu plozi bolnavi, cum ajung la pediatru, practic uită și de ce sunt acolo și-ncep s-o ardă sexy balamuc?
Indiferent de pediatru? Pana mea, ce nebune suntem…

4. Profu de la facultate
Dap, e bine știut și din filme, că profii de la facultate abia reușesc să-si happy wheels convingă studentele să nu mai saliveze pe catedră! În plus, aula facultății, are așa un fel de ”je ne sais rien”, de nu reziști.

5. Organizator de evenimente
Poftiiiiim? Am fost la multe evenimente în viața mea, dar nu îmi aduc aminte să-l fi cunoscut pe organizator. Adică, scuze, dar dacă organizezi un eveniment, n-o arzi după aia și MC. Unde dracu ați văzut voi femei sărind pe organizatorii de evenimente? Doamne ferește!

6. Ghid turistic
Arhhhhh, țineți-mă, că m-am aprins! Așa pățesc cănd aud de fâș și bocanci, încep să-mi clănțăne dinții-n gură. Dacă mă mai și târăște prin munți până îmi dau sufletul, aia e, sunt terminată, fierbinte și nu mai scapă de mine fraieru.

7. Instructor de dans
Doo nume îmi vin în cap: Mihai Petre (Il grande futadore de la sua cita) și Micuțul Will ( Il picolo futadore de la sua cita, pana mea). Cum să le reziști? Cuuuuuuuuuum?

8. Taximetriști
Stăteați în picioare? Scuze dacă ați dat cu tâmpla de colțul mesei. Da, exact cum ați auzit: taximetriști. Aparent femeile nu rezistă cănd aud că ești taximetrist, Bodyguard… nu mai vorbesc.
Cred ca autorul/autoarea, i-a uitat pe popi. Acolo femei și toate disperate, ca să nu mai vorbesc că-s gata în genunchi.
Așa avantaj din start mai rar. Deci, popii versus restul săracilor: 8-0
Autor: stai jos, 4, ești idiot cu coroniță.

Dă mai departe !

Autor

Comentează