La cine mă gândesc când fac sex? La Brad Pitt!

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Fetelor, dragele mele, nu mai faceți teste idioate. Dacă aveți dubii de identitate, de personalitate, de vârstă biologică sau astrală a diverselor organe (dezvoltăm imediat), de gagicăreală, de sex cu năbădăi, întrebați-mă pe mine. Ce naiba? Și așa stau degeaba… Vă spun io imediat.

1. Ce animal ești?

Depinde. Dacă nu-mi găsesc telefonul, sunt suricată, dacă mi-e foame, pot să fiu de la varan la vârcolac, dacă mi se pare că iubitul meu îmi ascunde ceva, sunt armadillo, iar dacă sunt nervoasă… să vezi diavol tazmanian. A, uitasem, dacă vreau ceva, sunt pisoiul ăla din Shrek, cu ochii rotunzi și milogi.

2. Ești o persoană răbdătoare?

Dacă faci testul ăsta, sigur ești. Nu e neapărat de bine. Răbdarea e o virtute discutabilă. E ca și cum ai spune: ”O invidiez pe X-uleasca! E o dobitoacă absolută, băi, da’ are o răbdareeee… pfffff!”

3. Ești o persoană pofticioasă?

E simplu. Dacă salivezi pe tricou când treci pe lângă cofetării, chioșcuri de înghețată, restaurante, covrigării, bărbați bine, aia e. Ești pofticioasă. Mai bine ți-ai face provizii de șervețele, decât teste idioate.

4. Ce fel de vacanță ți se potrivește?

Îți spun io! Aia pentru care ai bani. Restul, nu ți se potrivesc. Doar te frustrează. Nu există test suficient de onest care, în baza unor întrebări pertinente, să-ți dea la rezultat în loc de Caraibe și Maldive… Stâna de Vale.

5. Cât de sănătos este tenul tău?

Fix atât cât îl îngrijești. Dacă te aștepți să bubuie de hidratare, doar pentru că te-a plouat săptămâna trecută, mai gândește-te!

6. Ce vârstă are inima ta!

Găsește cea mai idilică vârstă, să zicem optișpe ani și adună: țigările, băutura, nopțile pierdute, filmele de groază și iubitul de bărbați nepotriviți. Well, aia e vârsta!

7. Cât de compatibili sunteți în pat?

Testul ăsta l-am parcurs, de curiozitate. Are zece întrebări tâmpite. Niciuna relevantă. Ar putea avea o întrebare simplă: ”La cine te gândești când faci sex cu iubitul tău?”… Răspuns prompt: ”La Brad Pitt”. E clar, sunteți perfect compatibili, doar că nu între voi.

8. Ce ochelari de soare ți se potrivesc?

Care-i treaba, n-ai oglindă? Ai oglindă, dar te minte? Atunci ochelarii de soare sunt cea mai mică problemă a ta.

9. Te pricepi la cumpărături?

NU! E valabil pentru orice femeie. Dacă nu mă credeți, uitați-vă în șifonier la mormanele de haine pe care nu le-ai îmbrăcat niciodată, de când le-ai cumpărat.

10. Ce culoare ți se potrivește azi?

Dau să-l aprofundez (pe el, pe text), și-mi sar ochii. Începe cu întrebarea: ”Câți prieteni apropiați ai?” și se termină cu: ”Ești o persoană credincioasă?”. Pentru că încă nu-i rezultă autorului culoarea, mai întreabă: ”Ești răcit acum, sau răcești des?”. Deci, e clar, mov. E cineva care n-a priceput nimic? Așa mă gândeam și eu.

11. Ce vârstă are dragostea ta?

Îmi place întrebarea asta, așa că nu deschid testul, că-i stric farmecul. Răspund eu și pentru voi: între două iubiri, dragostea mea e bătrână și bolnavă, și sclerozată, abia se ține pe picioare, de anemică ce e. Când apare o iubire nouă, dragostea mea devine o copilă zăbăuca și pusă pe soții. Over and over again.

12. Ai sta cu un bărbat însurat?

Știți părerea mea. Doar cât ține o cură de slăbire, și doar pentru a-i garanta reușita! Cross my heart and hope to die!

Brad-Pitt-Tattoos6

Dă mai departe !

Autor

Comentează