Chipul lui Jimi Hendrix a apărut într-o eugenie. Fumând !

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277
Chipul sfântului părinte Arsenie Boca, a apărut în tigaia cu cartofi prăjiţi a unui tânăr student, care locuieşte într-o camera de cămin din Regie, împreună cu alţi cinci colegi, mai mulţi gândaci şi câţiva şobolani.
Luat la întrebări, tânărul a recunoscut că nu este adevărat. Nu era vorba de cartofi prăjiţi,  ci despre un singur cartof pe care s-a îndurat să şi-l cumpere, restul de bani păstrându-i pentru singurele două mici placeri din viaţa lui: iarba şi băutura.
Chestionat în legătură cu apariţia prim-lăcrimătorului ţării tocmai în tigaia proprie, tânărul a mărturisit că e foarte posibil să i se tragă de la cele câteva beri băute, după o sticlă de vin, şi cele câteva joint-uri fumate după un LSD. Tot în condiţii similare i se păruse, nu de mult, că  vede chipul lui Jimmy Hendrix într-o eugenie.
jimi-hendrix-0a
Reporterii veniţi la faţa locului, scârbiţi de bâlbâielile lamentabile ale studentului, care de ameţit ce era, se sprijinea c-o mâna într-un pet de bere şi cu cealaltă într-un bong, au plecat complet nemulţumiţi şi fără chef  să distribuie ştirea, atât către toate posturile de televiziune, cât şi către toate tabloidele interesate, lăsând în urmă o mulţime furioasă de băbuţe disperate să pupe tigaia Delimano, pe care tânărul o comandase de pe net, tot întimpul unui episod psihotic, pe fondul consumului de substanţe interzise.
breaking-bad-contest-winner-arrested-for-allegedly-selling-drugs

Haide palarevedere!

Dă mai departe !

Autor

Comentează