Incredibil ! Verbis Diablo vorbită în Ferentari ?

1

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Un tânăr din Caracal, celebru printre locuitorii caracaleni pentru pasiunea extraordinară pe care o are pentru limbile străvechi şi serialele HBO, a dat de curând un anunţ inedit pe internet, în care menţiona că este foate interesat de un profesor de ” Verbis Diablo”, nu foarte scump.”Verbis Diablo”, supranumită şi ” Vorba lu’ ăla pe care nu-l pomenim”, sau ” Limba lui Necuratul „, nu se mă vorbeşte, spun savanţii, cam de vreo 1900 de ani, asta dacă s-a vorbit vreodată.

old nubian

Neexistând niciun document care să fie scris în această limbă, ” Verbis Diablo” ar putea fi un fel de ” Burgheză”, limbă care se vorbeşte doar de o elită restrânsă care frecventează cafenelele din Dorobanţi, sau un fel de „Străineza ” copilăriei noastre. Internauţii fericiţi că pot da like&share şi la altceva decât pisicuţe, flori şi citate de-ţi stă mintea-n loc, au făcut din acest anunţ, o postare virală. Din nefericire, tânărul a primit,pe lângă multe răspunsuri fără legătură cu postarea, ci doar cu propria familie şi foarte multe îndemnuri, care îi sugerau ce să facă legat de anunţ şi unde să şi-l bage. Un singur domn de etnie, din Ferentari, s-a jurat pe copii că ştie ” Limba lui Necuratul”, dar s-a dovedit că nu înţelesese întrebarea şi considerase că igiena precară îi conferă autoritatea de a se băga în seamă. Dezamăgit, tânărul din Caracal s-a lăsat păgubaş, dar şi-a păstrat optimismul, glumind chiar:”oricum, nu e ca şi cum aş fi avut cu cine să o vorbesc”

MurderSuspectAP_468x550

Dă mai departe !

Autor

Un comentariu

Comentează