Dragă Mikişor, tu esti proastă la cap?

4

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

 

Fată, tu eşti chiar proastă. Nu, n-am uitat semnul întrebării, că nu era întrebare. Îţi comunicam o observaţie. Îţi scriu scrisoarea asta, ca să ştii că m-ai disperat de cap. De când ne-am văzut ultima oară, constat că faci numai tâmpenii.Uite, prima întrebare care îmi vine în minte e:
– Băi, bezmetico, tu te mai combini mult cu bărbaţi nepotriviţi? Aia potriviţi ce-au, sunt prea banali pentru gustul tău? Sau p-aia îi laşi la toate fufele, să se spele ele cu ei pe cap. Mda, mai smart de atât nici că se poate. Nu, că te înţeleg, biata de tine, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Vai de capu’ tău!

Dacă te mai aud că te boceşti ca o bocitoare profesionistă după toţi sărmanii, io cu mâna mea te bat de te omor, că m-ai făcut cu nervii.

Mă spargi de cap că te-ai îngrăşat, că eşti pufoasă, că dracu’ să te ia. Pleacă-n pană mea de lângă frigiderul ăla, că mai ai puţin şi-i faci şi un copil. Ce? Ceeeeee? Pe sistem nervos??? Păi pe sistem nervos se administrează un rudotel, idioato, nu juma’ de porc cu pâine, Pfffff.

Ăăă, care-i treaba cu ţigările şi cafeaua? Ţi-e frică să nu ţi le ia cineva? Zici că ai crescut la un orfelinat, ceva, unde doar ţi le arătau şi-ai rămas cu frustrarea asta, că altfel nu văd de unde atâta disperare. O ţigară în gură şi una în scrumieră? Da-o-n gâţii mă-sii, cât de ahtiată să fii? Bine, fie, aici e şi puţin vina mea, da’ nu-mi pune mie în cârca tot.
Nu zic nimic de băutură, că nu sunt cea mai în măsură persoană să dau sfaturi, dar….
Ştii ce-mi place la tine? O arzi fufă smart. Ai la sfaturi de mi-a dat borşu’ pe nas. Unele bune, ce-i drept. Când ai de gând să-ţi urmezi unul din sfaturile aste minunate? Cum? N-am auzit..Bine că te-ai bosumflat, clasic. Nu mai vorbeşti, nu? Şi mai clasic..Doamneeee, cu ce-am greşit de mi-ai dat-o pe oligofrena asta? Lasă, nu-mi spune, ştiu..

Să nu uit, că mă ţin de multă vreme să-ţi zic:
Mikisor, iubito, nu eşti o prinţesă. Scrisesem noi doi de curând, că dacă dai cu aspiratorul prin casă cu o diademă pe cap, nu înseamnă că eşti prinţesă. Aşa şi la tine. Mai stai mult cu nasul pe sus? Cine-a murit, duduie, şi te-a lăsat de tine prinţesă în locul ei?

Întreb şi eu….Normaaal că-ţi dai ochii peste cap, asta fac prinţesele, pfff şi iar pffff, deci duble pffff.

Nici nu mai ştiu ce voiam să zic, că mă ţin ăştia pe pastile şi sunt cam dizzy de cap. Ştii, după ce am plecat în seara aia de la tine, după ce te-am văzut în ce hal ai venit acasă, m-am simţit vinovat. M-am gândit că poate de la mine ţi se trage şi am hotărât să mă internez la o clinică d-asta de oameni drogaţi, beţivi şi cu tot felul de metehne nefericite. Nu ştiu dacă merge bine sau nu. Judecă şi tu, aş bea un Jack şi aş fuma un joint de-mi sar ochii. Deci cred că merge de nu se poate.
Ideea e că mă gândeam sa te rog să te mai temperezi un pic, dacă se poate. să fii cuminte. Vin cât de repede pot.

Haide palarevedere

P.S Trebuie să mă crezi că fac eforturi să mă fac bine cât mai repede şi să fug la tine, poate mai salvăm ceva..
P.P.S Salvam pe dracu’ să ne ia de retardaţi

Mihail (îngerul tău păzitor)

Dă mai departe !

Autor

4 comentarii

  1. alta Miki, mai batrana on

    Sunteti dementiali amandoi ( cine-o-ti fi voi?) si tare ma mai veselesc ca existati si-i veseliti si pe astia mai sariti ,din toate „alea” de vedere.
    Va mai caut, mai umblu dupa voi, ca-mi racoriti ziua!
    Pana atnci ma voi apuca de cura de slabire, ca asa am dat de voi!
    cu drag Miki

Comentează