Din ciclul: ”Abracadabra!!!! Nope, you’re still a bitch!”

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

 

Pentru că azi e ziua prieteniei și pentru că am multe exemple prin jur de cum se complimentează duduile prețioase între ele, mai ales dacă sunt angajate intr-un schimb reciproc avantajos de… ceva (like-uri, share-uri, rochii, parfumuri, publicitate, etc…)?

Draga mea icoană de prietenă,
Ești ca un diamant șlefuit, deci ,practic, ca un briliant. Îmi luminezi zilele ca o candelă de bunătate, de inspirație și de lumină. Ești ca o cataplasmă, ca un panaceu, cine nu vede asta, mă-sa-i curvă. Deșteaptă ca tine, nu e nimeni, frumoasă… nu mai zic. Sensibilitatea ta frizează carnea vie și înțelepciunea ta mă duce cu gândul la o combinație intre Seneca, Marie Curie, Da Vinci și Mândruță. Deci, deșteaptă ca tine mai rar. Nu mai zic de cum te îmbraci, draga mea, pffff, ești o muză, ești un crin, ești parfumul cel mai fin!
Capodoperele pe care le spui, le scrii, sau ce dracu le mai faci tu, ar trebui să fie protejate de lege și să intre direct de la tine din gură, sau din condei, în patrimoniul național (pana mea, internațional, interplanetar și intergalactic, că nu mă doare tastatura).
Te iubesc pe veci, pe viața și pe moarte! Ești o minune, n-am mai văzut așa ceva!
=
Tradus:
Măi, fată,
Ce te-ai îngrășat! Mai du-te dracu de țărancă proastă, că nu am timp de toate parașutele penibile care spun numai idioțenii… Și probabil că o și sugi în stânga și-n dreapta, de ai succes. Hai sictir de curvă! Palarevedere!
(.. și vezi că ești datoare cu șase like-uri și doo share-uri, botoxata dracu!)
Emoticon cu: ”Happy Friends Day, day, everyday, auzi bey? hey! ‘te-n mortii tei!”

Dă mai departe !

Autor

Comentează