Decât să mă înșeli, mai bine că ești impotent!

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Vă mai aduceți aminte de Oliver? Cum care Oliver? Idiotul planetei, care mai nou s-a prins el cum stă treaba cu înșelatul și vine să ne liniștească. Dada, iată cum:
Câteva semne că iubitul tău nu te însală:
(ca să stăm, domne, liniștite)
1.Prietenii lui sunt implicați în relații serioase
Aaaaaaa, așa și? Unde e legătura? Îl credităm pe amărât prin asociere? Aolooo, e ca și cum ai zice că io nu sunt țăcănită, pentru că nu am niciun prieten internat la balamucul nou. Nu merge așa, frățică, dar să continuăm..

2.Este extrovertit
What? Din punct de vedere sexual, sau cum? Dacă răde și plânge ca boul prin casă, dacă se enervează și zbiară ca Tarzan, înseamnă că nu ne înșală? Hmmm, nu cred. Are mai puține șanse să devină criminal în serie, da nici asta nu e sigur, cine știe ce declic are idiotul și ne hăcuiește în timp ce facem o fasole cu ciolan. În fine..

3.Provine dintr-o familie numeroasă
Ce, măăăh? Care ce? Care îl suprasolicită de nu mai are energie pentru vecine? Și iar întreb, din punct de vedere sexual îl solicită? Băi, Oliver, fii mai specific, băi nene! Care-i treaba cu familia numeroasă, la ce te-ai gândit? Că după ce termină vizitele de curtoazie pe la toată lumea, e prea epuizat să mai aibă aventuri? Ce dracu, frate, ești prost?

4.Aveți certuri mici
Da, clar! Dacă aveți certuri mici și mai ales și multe, nu te înșală! Ce nu e clar?
E bine știut că bărbații care se ceartă, nu înșală, e dovedit ștințific, pana mea. După certurile mici, bărbații nu mai au erecții, deloc. Pe cale de consecință, certați-vă des. Nu rău, dar des. Hai c-am lamurit-o si p-asta!

5.Este stabil din punct de vedere emoțional

Aha! Deci, dacă te întorci acasă de la serviciu și el nu face roată un satâr deasupra capului, sau dacă nu îl găsești alergând vecinii de palier cu un iatagan, eventual în curu gol, prin tot blocul, înseamnă că e stabil emoțional și, clar, nu te înșală. Mda, are noimă!

6.E puțin impotent

Daaaaaaaa, aici voiam să ajung! Abia acum putem să spunem că nu ne înșală.
Bravooooooooo, Oliver!
Dacă e mai mult impotent, practic, impotent sadea, cu acte în regulă, putem chiar să băgăm mâna în foc pentru el.
Hai, măh Oliver, a durut? Ai zbăngănit-o atât ca să ajungi aici? Nu era mai simplu să faci un articol scurt și cuprinzător, să pricepem și noi ceva, gen:
”Cum îți dai seama că iubitul tău nu te înșală?
Simplu, nu i se scoală!!!”
Daaaa, băăăăăi, ce tare e Oliver ăsta, am fi spus noi în cor! Da da, așa e , nu are cum să ne înșele.
Oliver e înțelept! Oliver e guru! Oliver nu e un prost care stă cu mă-sa și bate câmpii pe net. Nuuuuuuu! Oliver știeeee!
Dar, nu, a trebuit tu să te complici!
Haide palarevedere, mă duc să-mi caut unu impotent, dintr-o familie numeroasă, ca să dorm și io liniștită!
Te pupă sora ta!… Și ”Get a life!”

Dă mai departe !

Autor

Comentează