De la jobless la baștan… in niște pași

2

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Băăăăăăăăi, fiți atenți, am mai descoperit ”nește” chestii tari!
Dacă sunteți vai curu vostru și nu aveți de muncă, deci dacă sunteți ca mine, să vă spună sora voastră ce să nu întrebați la un interviu de angajare. Niciodată, nici în ruptul capului, nici picați cu ceară, nici morți:
1. Nu pune intrebari despre lucruri pe care ai fi putut sa le afli cu un minim efort!
Exact! De exemplu, dacă șeful tău e umflat cu pompa, practic arată ca un pește balon, nu te apuci să-l întrebi dacă îi plac chiflele. Asta spune despre tine, nu numai ca ești cretină, ci și chioară. Normal că-i plac, că doar n-o fi ajuns un rinocer cu spanac.

2. Nu pune intrebari despre ora de plecare, ora pranzului si concediu
Nuuuuu, ferească sfântul! Pana mea, stai acolo până te dă afară cu mătura femeia de serviciu, nu mai mânca în timpul zilei, că și așa ești cam pufoasă, iar concediu…. ete na, până acum n-ai fost în concediu?? Și? A fost bine? Dă-l în gâții mă-sii de concediu, că e supraevaluat.

3. Nu pune intrebari despre verificarile efectuate de angajatori
Domne, aici sunt de acord. Dacă ar veni cineva la mine și m-ar întreba: Nu vă supărați, ne controlați în buzunare la plecare? Nu? Aaaa, ce bineee! Și mie mi s-ar părea suspect! Pana mea, dacă vrei să furi, taci dracu din gură, mergi pe burtă, nu atrage atenția asupra ta ca boul. Zic și io..

4. Nu pune intrebari despre salariul oferit
Ete, drăcia dracului! Să nu faci așa ceva. Stai la mila lor! Nici dacă te întreabă, să nu spui, sau, mai bine, s-o arzi modest, gen:
– Ce așteptări salariale aveți?
– Nu știu, cât credeți și dumneavoastră, cât o vrea dumnezeu și măicuța domnului. Atât, nici un leu în plus!

Băi fraților, sper că v-am fost de ajutor, că așa ca până acum, nu mai mergea!
Vă pupă sora voastră!

Dă mai departe !

Autor

2 comentarii

  1. Slab! Poţi mai mult! Şi pagina are un aspect neîngrijit, cu diferenţa aia de font! Nu mă face să-mi pară rău căte citesc!

    • s-a strecurat o greşeală de typing în comment-ul meu! Sper să o treci cu vederea, cum ţi le trec şi eu pe-ale tale! Conţinutul e baza! Luv ya!

Comentează