Dacă nu vreți la spital, stop coafatul inghinal!

9

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

STOP epilatul inghinal! Stooooooooooooop!
Aolo, fetele mele, am alergat ca o scelerată să vă dau vestea asta.
Cea mai nouă metodă de automutilare, autoîmbolnăvire și chiar ”autosinucidere”, este prin metoda epilatului inghinal.
Pfoai, ce nenorocire, ce dezastru, ce calamitate. Îmi clănțăne dinții-n gură de emoție și de groază, în același timp. Nu știu ce o să ne facem, auauauuuuuuu.
Deci, medicii decretează:

1.O persoană supraponderală care se epilează cu ceară are mai multe şanse de a suferi de pe urma unor complicaţii în zona inghinală.
Well.. știu că ultima grijă a unei persoane supraponderale este epilatul inghinal, da nu ne jucăm.
Adică, lasă-l dracu de preinfarct, da-o dracu de tensiune, de dereglare hormonală și de ce mai derivă din obezitate. Aste-s mizilicuri pe lăngă epilatul inghinat. Ăsta lovește mișelește, dă și fuge. Pana mea, mori cu zile, cu ceara într-o mănă și juma de porc în cealaltă mână. Geez, ce scenariu, mă cutremur.

2. Dacă alegi să fii complet „goală” în zona intimă, lipsa părului pubian poate provoca infecţii virale.
Deci nu umblați ”desnuda” pe sub lenjerie. E greșit și e pe riscul tău. Pana mea, e ca la ruleta rusească, e posibil să scapi, dar cel mai probabil e s-o mierlești sănătos in floarea vârstei. De ce credeți că mor fraierii care se combină la ruleta rusească? Tot forme de pneumonie și alte boli derivate și virale. Ei calzi, gloanțele reci, fac o gripă de nu-i mai scapă nici Doctor House.

3. Nu îţi îndepărta părul pubian dacă nu vrei să iei o boală cu transmitere sexuală, spun oamenii de ştiinţă
Perfect de acord. Când arăți ca mireasa lui Robinson Crusoe, se mai apropie de tine pulea. Practic, riscul de a contacta o boală cu transmitere sexuală, este 0.
Păi nu mai bine stăm noi liniștite?
Oricum, mai sunt milioane de riscuri:
Spălatul pe dinți: îți sare dracu smalțul și ai șanse să orbești pe cineva cu un zâmbet prea alb.
Spălatul pe mâini: sare oja. Asta chiar e o tragedie la care nu mă pot gândi fără să am frisoane.
Spălatul pe cap: pfff, ți-a luat mă-ta sebum, de-l speli așa liniștită? Traba ta, cănd o să faci meningită, să nu te smiorcăi..
Spălatul pe fața: altă chestie nasoală, se duce bunătate de machiaj, ai dat bănuți mulți pe el, nu merită.
.. și tot așa!
Vă pupă sora voastră de suferință! Haide palarevedere!

Dă mai departe !

Autor

9 comentarii

  1. P-asta cu ‘ultima grijă a unei persoane supraponderale este epilatul’ n-am gustat-o. Am simțit-o ca pe o răutate gratuita. Ai fi surprinsă să afli că un supraponderal se îngrijește mai abitir ca o persoană ‘normală’. Tocmai pentru a compensa neplăcerile cauzate de greutate. Te știam ‘veselă la cap’.

Comentează