Da, mamă, sunt beată !

2

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

 

Da, mamă, sunt beată. Dar nu beată moderat, chioară, rangă, mangă ! Avea aşa…un parfum de mosc şi tabac, ca de pădure după ploaie, de am plecat de lângă el pe câteva cărări, ţinându-mă de pereţi.
Se uita lumea la mine pe stradă cu milă, gen: păcat de ea , că e tinerică şi frumuşică.Ce-o fi păţit, de-a ajuns in halul ăsta?
Da, mamă, sunt drogată. Da” nu ca după un cui, ca după o paporniţa de heroină. Practic, zac lată pe spate, cu fantasme alergandu-mi prin faţa ochilor şi cu un vertij în cap de mi-e frică să nu cad din pat.
Nu-mi dau seama de la ce. Poate de la gustul de pe buzele lui. Cafea, struguri, vanilie, ciocolată, cine mai ştie.. Mai rău e că am luat deja o doză. Acum nu sunt doar drogată, sunt depententă !
Da, mamă, îmi plac jocurile de noroc, sau de nenoroc, cine poate sa stie dinainte, ca de-asta spun, nu mă interesează nimic. Merg, chiar dacă am o mână mizerabilă, poate vine vreo carte bună. Zic şi io…
Da, mamă, sunt prostănacă . Nu mai ştiu nici cum mă cheamă, nici ce fac, nici ce zic, nici dacă e bine sau nu, nu mai ştiu matematică, istorie, nimiiiic. Ştiu( simt ! ) chimie, în schimb, şi geografie, aia a trupului lui. N-am ştiut atâta geografie în viaţa mea. Ştiu fiecare deal, vale, câmpie..în detaliu. Pot să închid ochii şi să-ţi desenez harta trupului lui aşa.. cu ochii închişi.
Da, mamă, sunt beată, drogată, cartofoare şi prostănacă, dar nu-ţi face griji, sunt bine !

Dă mai departe !

Autor

2 comentarii

Comentează