Cum ar arăta lumea perfectă a taxime(Triștilor)

7

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

În lumea perfectă a taximetriștilor,un  kilometrul ar costa cât un gram de stronțiu, sau ceva. Practic, ar trebui să-ti mai iei un job, ca să-ti permiți să mergi duminica la mall cu taxi-ul.

În lumea perfectă a taximetriștilor, noțiunea de rest ar fi atât de hilară, încât dacă ți-ar trece prin capul ăla sec să-l ceri (pe el, pe rest), taximetristul ar avea voie să râdă pâna la leșin, să-și cheme coleguții să râdă și ei până la leșin, iar la final, aproape cu milă, să te apostrofeze cu deja celebra expresie:  ” Dă-i drumu’ de aici, săracule!”

În lumea perfectă a taximetriștilor, fiecare cursă ar avea zeci de kilometri, fără intrări pe străduțe, staționări sau alte prostii pe care le mai au oamenii în cap.

În lumea perfectă a taximetriștilor, câinii ar umbla cu mătănii, iconițe și CD-uri  în coadă.

În lumea perfectă a taximetriștilor, să te sui în mașină și să dai o indicație de traseu, ar fi la fel de halucinant ca și când ai intra intr-un cabinet medical, ai bate cu pumnul în masă și fără consult, ai pretinde un diagnostic de o malarie foarte exotică, așa că ți s-a năzărit ție.

În lumea perfectă a taximetriștilor, la întrebarea: ” unde mergeți? ”, nu ai voie să răspunzi decât ” unde vreți dumneavoastră să mă duceți”

În lumea perfectă a taximetriștilor, dacă intr-o dimineață pleci din centrul vechi și pentru o cursă de cinci kilometri taximetristul  îți cere treizeci de lei, tu ai te-ai repezi indignat să zbieri: ” Nu, șaizeci, că atât mai am. Vă dădeam mai mult, că știu ce meserie dificilă faceți, dar pe restul i-am baut. Mă iertați, data viitoare o să beau mai puțin, ca să nu mai traversez rușinea de a a nu vă putea aprecia corespunzător”.

În lumea perfectă a taximetriștilor, să te sui intr-un taxi și să auzi altă muzică decât manele, ar fi  atât de neobișnuit , încât ar echivala cu a te duce la operă și a-l vedea pe Jose Carreras cântand dubstep.

În lumea perfectă a taximetriștilor, când te-ai urca în mașină, deja ai tremura de emoție și nerăbdare să auzi discuțiile șoferului cu cu coleguțul, despre hibele tehnice ale mașinii, sau cu gagica acestuia, care îl întreabă compulsiv unde e și cu cine. Ar fi ca și cum ți-ar aparea un sezon nou din serialul preferat.

….Minute nelimitate my ass!!!

Haide palarevedere!

Dă mai departe !

Autor

7 comentarii

  1. Asta-i lumea perfectă a taxime(triștilor) români din București. Nu că nu le-ar plăcea și celorlalți, dar mai sunt și oameni cu bun simțul realității

  2. Eu nu stiu dc vb la adresa taximetristilor cand tu esti o retardata care din cand in cand mergi de 5lei cu taxiul.Taxiul pt cultura ta nu e pt toate gunoaiele ca tn si nici nu stii dc toti taximetristii s au majoritatea nu dau rest nu stii nimik despre taximetrie iti spun eu dk ai stii cum se fc evaziune dk ai stii cata mafie exista nu ai vb asa despre niste oamenii care conduc 12ore in jegosul asta de Bucuresti zilnic ca sa si intretina cat de cat fam si altii”baieti destepti” se imbogatesc dupa urma prostilor asa zisii taximetristi care nu cred ca mai sunt 30% taximetristi adevarati

  3. Fa proasto da o muia sti si tu sa faci ? De la Dartex sunt nu n-ai face fa pa interesantă cât scutul e pentru fuduli, a nu confunda cu fudulii, nu nespălare ca tine care o sugi si nu te speli pe Dinți de ti iese sperma din gura.

  4. D na Mihaela , nu mai bine ati fi scris ca doar o parte din taxime( tristi ) sunt asa . Acum vedeti ca v ati pus toti colegii mei in cap . E foarte adevarat ce a spus Ovidiu , ca majoritatea suntem niste slugi , si muncim ( 12 ore e putin ) pentru a i imbogati pe altii . Ca si exemplu , eu dupa 40 de minute de stat in statie , am luat comanda , a facut 5,23 lei , si mi a dat 6 lei . In ritmul acesta cand o sa fac eu planul de un milion plus banii pt gaz si sa mi mai ramana si mie ceva . Taximetria e grea fiindca e coruptia mare . Si daca doriti sa va lamuriti cum sta treaba imi puteti trimite un mail sa va explic .

  5. Cum ar arata lumea perfecta in opinia blogg-er-ilor? Voi scrie un articol. Cat despre articolul dvs as putea sa taspund la fiecare paragraf dar nu are rost. Nu va plac taximetristii, nu mai circulati cu ei. Recunosc ca sunt si uscaciuni dar nu trebuie generalizat.

Comentează