Cum ar arăta lumea perfectă a cocalarilor

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

În lumea perfectă a cocalarilor, pe lângă icoanele cu Arsenie Boca, ar exista icoane cu Sfântul Versace  și cu Sfântul ”Dolce Cabana”.

În lumea perfectă a cocalarilor, expresia ” cf frumoas-o” și ” te pupik dulcik”, ar fi sintagme atât de deep, încât toți săracii ăstia, gen Voltaire, Balzac și în principiu toți morții care au ars-o smart pâna acum, s-ar zvârcoli cu spume la gură în morminte de invidie.

În lumea perfectă a cocalarilor, câinii ar umbla cu vinul spumant (nici măcar în lumea perfectă cocalarii n-ar stii ce e aia șampanie), ceafa de porc și semințele în coadă.

În lumea perfectă a cocalarilor,toate femeile ar arăta ca Bianca Dragușanu, ar gândi cât Daniela Crudu, ar presta ca Sexy Braileanca și ar ghici roșia și neagra de la păcănele ca Mama Omida.

În lumea perfectă a cocalarilor, nu numai că nu ar exista legi, dar nu ar exista nici măcar stabor (judecata țigănească), așa încât, ar putea să haiducească după placul inimii.

În lumea perfectă a cocalarilor, Adrian copilul minune ar fi un fel de Fuego, adica atât de accesibil încât orice cocalar și l-ar permite la orice sindrofie, cumetrie, taiere de moț sau de gât (că nu știu foarte bine cum se distrează ei).

În lumea perfectă a cocalarilor, toate mașinile ar fi aurite și la fel, ca să nu fie nevoie să scoată sabia de câte ori văd un bolid mai șucar decât al lor.

În lumea perfectă a cocalarilor, cu clanurile lor cu tot, cea mai mare înjurătură și cea mai gravâ, ar fi ” There can be only one!”

În lumea perfectă a cocalarilor, Guță ar fi vedetă națională, s-ar bate cu femeile pe la televizor și ar turna plozi făra număr, fără număr. Oh, dar stai…

P.S Dacă dintr-o eroare de lecturare sau din alte motive dubioase, sesizați vreo urmă de rasism în cele de mai sus, vă spun cu mâna pe inimă că nu sunteți normali la cap, sau ați băut din greșeală cafea fără cofeină dimineață și nu și-a făcut efectul.

Haide palarevedere!

 

Dă mai departe !

Autor

Comentează