Cum ar arăta lumea perfectă a barbaților bețivi..

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

În lumea  perfectă a bărbaților bețivi, toate femeile sunt frumoase. Bă, da’ frumoase și slabeeee, pfff, toate numai niste Angeline Jolie.

În lumea perfectă a barbaților bețivi, femeile vorbesc la fel de mult, dar se aude de departe, ca un fel de zumzet placut, ca o melodie la harpă, practic. Foarte frumos.

 

În lumea perfectă a bărbaților bețivi, câinii ar șoma fără nimic in coadă, pentru că barbații care consumă, suferă de o arhisuficiență greu de înțeles. Deci, au de toate, viața e frumoasă și dacă noaptea nu s-ar sfârși niciodată și nu ar trebui să se întoarcă la coțohârlele de neveste, ar muri acolo pe loc de fericire și suficiență.

În lumea perfectă a bărbaților bețivi, refuzul femeilor e un fleac. Nici măcar nu sunt curve sau proaste, pur și simplu sunt inconștiente și nu știu ce pierd. După un minut de mirare absolută, bărbații abțiguiți, se întorc veseli la paharul lor, de parcă numic nu s-ar fi întâmplat. Viața e minunată și merge mai departe, pâna dimineață, când se încheie abrupt.

 

În lumea perfectă a bărbaților bețivi, iepurașii playboy umblă cu ciorba de burtă si shaorma în codițe.

În lumea perfectă a barbaților bețivi, toate serile s-ar încheia cu partide de sex fabuloase și memorabile. Memorabile pentru cine mai e în stare să memoreze ceva, pentru cine nu, fantasmele vor lua locul memoriei și vor fabrica amintirile perfecte, pentru posteritate.

 

Îm lumea perfectă a bărbaților bețivi, toți căsătoriții au acasă neveste cu sâni mari și gura mică, nu contează că toți de la masă îi cunosc nevasta și știu că lucrurile stau invers. Oricum, nimeni nu contrazice pe nimeni, pentru a nu ruina o seară perfecta care pentru unii ar putea fi unica în viață, iar pentru alții chiar e.

În lumea perfectă a bărbaților bețivi, nu ar exista războaie, foamete pe planetă, pandemii și alte nenorociri. Dacă totuși ar exista, chiar și in starea aia de profundă confuzie psihică și echilibristică, ar fi perfect capabili să le gestioneze. Ce naiba, doar sunt bărbați!

 

În lumea perfectă a bărbaților bețivi ” Roses are red / Violets are blue / I’m drunk like shit / And happy too / How about you?

Dă mai departe !

Autor

Comentează