Bărbații vor lucruri trăznite

4

 

Totul despre sex: Ce-si doresc barbatii de la femei

* Barbatii doresc entuziasm
Exact! Tre să fii ca o majoretă pe Ecstasy! Ca și cum ai trece amărâtă prin piață pe la Obor, în căutare de gogoșari și deodată ai vedea că un nene vinde Jimmy Choo originali, la 50 de lei perechea, ca și cum ai afla că s-a inventat pastila care îți permite să dormi unsă cu tort și de dinăuntru și pe dinafară, fără să te îngrași. Cam așa tre să fii.. ca intr-o criză mai subțirică de delirium tremens. Să știe omu că face bine ce face.

* Barbatii vor varietate
Așa e! Ei ne-ar vrea când blonde, când brunete, când roșcate, când mulatre, pana mea. Dacă nu reușiți să vă schimbați look-ul suficient de repede, puteți aduce niște prietene cu semnalmentele mai sus menționate, nu se supără nimeni! În fine, nu chiar nimeni, dar nu el, bărbatul.

* Barbatii doresc aventura
Normaaaal.. gena aia de vânător-pescar-Neanderthalian nu moare în veci. Așa că, fă-i surprize. Du-l să faceți sex în jungla amazoniană, pe marea Bering, în plină furtună, în timp ce el pescuiește niște crabi, ca să întregești tabloul. Dacă nu ai suficienți bani pentru extravaganțele astea sexuale, du-l în Ferentari și trage-l într-un gang. E posibil, cu ocazia asta, să-l și saturi de aventură.

* Barbatii doresc sa fie ghidati
Fix așa! Mai la stânga, mai la dreapta, mai sus… nunu, nu atât de sus, așa ceva. E posibil să te întrebe dacă încerci să-l parchezi. Nu-l băga în seamă. Nu ar fi rău nici să învățați limbajul celor care ghidează avioanele pe pistă, sau cel al strewardess-elor, cine știe când vă folosește..

* Barbatii apreciaza curajul
Pfffff… Știu! Așteptați-l pe șifonier! Săriți pe el cu un triplu axel de 10, fix intr-o poziție de Kamasutra. Dați drumul unui varan in sufragerie. Când intră omul pe ușă, năpustiți-vă pe animal și imobilizați-l cu mâinile goale. Un varan , o cobră, o ceva cu dinți și venin veninos…
Sau așteptați-l în bucătărie, filetând un rechin de viu.
Sau, și mai bine, sunați-o pe mă-sa (soacra, cum ar veni) și spuneti-i că e o murătură ordinară, care a crescut un oligofren. Mai mare curaj ca ăsta.. nu știu.

Sper cât mai repede la statuia aia, că nu-mi pot imagina ce prostii ați face fără mine și cum v-ați descurca.
Vă pupă sora voastră cea înțeleaptă la cap!
Haide palarevedere!

Dă mai departe !

Autor

4 comentarii

  1. Deci am o colega de birou care se simte foarte ofuscata cand iti citesc postarile :))), imi faci zilele la serviciu un deliciu :)))
    Va rog sa ii ridicati o statuie Mihaelei, e absolut geniala :)))

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.