Bărbaţii mai repede cred în Zâna Măseluţă, decât în…

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Băi, oameni buni, aţi observant că doar femeile cred în minuni, magie, ocultism şi tot felul de baliverne cu iz stintifico-fantastic? Bine, mai sunt şi vreo doi-trei bărbaţi de 45 de ani care stau încă la mămica acasă, da’ ăia nu se pun.
Motivul cred că e simplu: filmele. Bărbaţii, spre deosebire de femei, se uită la filme stintifico-fantastice şi le iau de bune.
Punem următoarea întrebare:
“- Dacă mâine un meteorit descreierat se năpusteşte asupra planetei, ce credeţi că e de făcut?”


Femeile: “- Păi, dăm o fugă până la Sfântul Mina, făcătorul de minuni, vorbim cu părintele Arsenie Frusenie să zică el acolo ceva întru devierea traiectoriei meteoritului şi pe urmă fugim de bezmetice să ne facem mani-pedi şi părul, să nu ne prindă dracu’ meteoritu’ ca pe nişte aurolace. Mda, asta e soluţia.”


Bărbaţii: “- Staţi fraţilor liniştiţi, că rezolva Iron Man, ce atâta panică? Pffff, era să uit de Thor. Păi credeţi că Thor doarme? Îi fute el un ciocan, ceva. Iubitooo, mai e bere, că dacă nu mai e, io m-aş duce la o bere cu băieţii, până te aranjezi tu, să mai vedem cu meteoritu’ cum facem. Pfffff, o singură îngrijorare am: Magneto. Dacă se bagă prostul ăla, am imbulinat-o. Ce zgripţuroaică de nevasta cred că are, că altfel nu se explică de ce e aşa bulangiu.”


Tot în această ordine de idei:
• Un bărbat mai repede crede în spiriduşi decât că gagică-sa ar putea să nu se strâmbe când el pleacă la bere cu băieţii şi, eventual, când se întoarce acasă în creierii dimineţii, să vrea să facă şi sex cu el. Asta pentru ei e la fel de improbabil ca situaţia în care în Transformers 18, Bumble Bee ar devein personaj negativ. N-are cum, i-au pus ceva în ulei.
• Un bărbat mai repede crede în Zâna Măseluţă, decât că nevastă-sa şi-ar putea urca picioarele pe masă şi-ar zbiera cu el la meci, în timp ce suge dint-o bere.
• Un bărbat mai repede crede că există o mantie care te face invizibil (există varianta în care asta o crede oricum), decât femei care nu cotrobăie prin telefonul lui, sau prin buzunare, sau că există femei fără migrene, femei vesele tot timpul, sau femei care n-au compulsia shoppingului, sau dacă o au, măcar să se ducă singure, femei care nu întreabă dacă le stă bine cu ceva, ci se uită în oglidă şi-şi dau singure seama (pfffff), femei care nu o ard moraliste tot timpul, femei care-ţi smulg joint-ul din mâna, trag un mare fum şi mulţumite spun: “this is good shit!”

Deci…femeile cred în miracole şi bărbaţii în SF-uri. Până la urmă, nu suntem aşa diferiţi….
P.S Bărbați, nu vă bucuraţi prea tare. Urmează: “ Femeile mai repede cred că Aladin freacă lămpi cu Elvis prin Hawaii, decât că..
Haipalarevedere!

Dă mai departe !

Autor

Comentează