Adio, rațiune, te pup, papa!

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Din ciclul: Adio rațiune, să știi că te-am iubit!!…

Frați și surori, bă nene!
Suntem salvați!
Cum să vă zic? Lumea făcuse o curbă periculoasă și se îndrepta spre dezastru, în pași de Meneaito, dansul pinguinului și Brașoveanca.
Viitorul suna sumbru, și ca un bulangiu de poștaș celebru, nici nu suna niciodată de doo ori.
Boala secolului (HIV), preparată în debara de masoni, ne șparlea oamenii mișto.
Ce să mai, începea să fie de porc și nici Charlie Sheen nu se simțea foarte bine, își pierduse orice speranță de a mai apuca să bea câteva cisterne de ce bea el și sfârsitul îi bătea în țeavă cu o șurubelniță.
Dar nu, destinul îi pregătea surpriza vieții lui. Dumnezeul bețivilor s-a uitat cu drag spre cea mai reușită creație a lui, a zâmbit printre sughițuri și a meșterit ceva la destin, pentru a face ca Charlie și Salvatorul să se întâlnească.
Medicul, pe numele de scenă Samir Chachoua, a declarat următoarele:
(vă rog să vă așezați pe scaune, insist!!!)

” Mi-am injectat în organism virusul pe care îl avea Sheen şi apoi m-am tratat singur. Aşa l-am convins pe actor să înceapă.”

Până aici, nimic greșit, doar un caz de psihoză severă comună. Dar nuuuuu, doamna grasă încă nu cântase, așa că lucrurile nu se puteau termina aici, drept pentru care medicul a continuat senin și delirant:

” Am salvat ţări întregi de oameni de HIV cu lapte de capre bolnave de artrită.”

Ce măăăăăăăăăăăăh? Băi nebunule, ce-ai făcuuuuuut? Cu ce pana mea te-ai spart în halul ăsta, frate? Pffff. Deci, happy wheels toată lumea în cor repetă după mine:

” Am salvat ţări întregi de oameni de HIV cu lapte de capre bolnave de artrită.”

Doamne ferește! Deci, acest Mesia al caprelor bolnave de artrită, caută capre, le diagnostichează, le mulge… și cu ce rezultă tratează tări întregi de SIDA.
Aaaaaaa, ok, de ce nu ați spus de la început așa? Are sens!!!
Părerea mea este că în viitorul foarte apropiat va declara urmatoarele reușite:
Cancerul – un fleac, se tratează cu ouă de bibilică cu strabism și scleroză în plăci
Ebola – pffff, asta e chiar simplă, brânză de la văcuțele Milka, care au supt movul prin piele și au dobândit niște devieri dubioase de comportament, în sensul că urăsc ciocolata, ceea ce este de-a dreptul halucinant. Pentru ele, medicul nu are încă un tratament și asta îl îngrijorează teribil.
Leucemie – viezure hrănit cu corcodușe ținute la murat intr-un amestec de boala lu Calache și oțet balsamic.
În fine, ați prins ideea! Suntem salvați!
Mă duc să.. nu știu ce, că sunt cam debusolată.
Vă pupă sora voastră! Aveți grijă mare de corpurile voastre , că e nasol.

Dă mai departe !

Autor

Comentează