4 sfaturi fabuloase, pentru ca nunta ta să nu fie de porc!!!

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Fetele meleeeeeee,
cu bucurie vă anunt, că o doamnă cu creierii la ea, a scris în sfârsit, un articol în care ne spune care sunt cele patru lucruri pe care nu trebuie să le facem la nuntă.
Pentru cele care s-au măritat deja, pana mea, ați comis-o, ați comis-o. N-o mai putem repara.
Noi celelalte, mai avem o șansă să nu ne futem propria nuntă, doar pentru că suntem proaste de gură, sau proaste la cap.
Iată ce ne zice duduia Cristina că ar trebui să facem, ca să fie nunta perfectă

1.”Nu te certa niciodată cu mirele în fața invitaților!”
Nu! Niciodată în fața invitaților! Dacă, totuși, te-au luat de cap isteriile, PMS-ul, sau doar țicneala care te caracterizează, du-l pe fraier undeva la distanță, ia cu tine și un levier, șterge cu el pe jos, dă-i și fo doo, ca să te răcorești, ca o nebună ce ești… dar nu, nu în fața invitaților.

2.”Nu fii răutăcioasă și lipsită de respect cu părinții tăi!”
Ok, bănuiesc că este valabil pentru cele care în general își tratează părinții de parcă ar fi culegători de bumbac pe plantațiile sudiste și ea, domnișoara în cauză, stăpâna de sclavi și dementa șefă.
Sunt de acord, dați-le o pauză, e nunta propriului lor copil, în multe cazuri, unicului lor copil. Dacă au ghinionul să fie o tembelă, de zici că e acum scăpată de la balamuc, ei bine, e și vina lor, că nu i-au rupt dinții când trebuia. Totuși, în seara asta nu!

3.”Nu te plânge în legătură cu mâncarea și băutura în fața invitaților!”
Asta mi-a plăcut mult. Deci, dacă invitații tăi nu sunt din filmele cu proști, sigur au observat inaintea ta, ce mizerie de mâncare le-ai pus pe masă, și ce poșircă de băutură. Culmea culmilor ar fi să te proțăpești în fața lor cu mâinile în șold, vădit intrigată și să faci galăgie, deși ei sunt cei …. ”și f***ți și cu banii luați”. Mai bine mergi pe burtă, părerea mea.

4.”Nu îți vorbi de rău socrii în fața familiei tale sau a prietenilor!”
Exact! Nu în noaptea nunții. O să ai o viață întreagă la dispoziție pentru asta, ce naiba, nu mai ai puțină răbdare?

Acum că suntem mult mai întelepte, fetelor, nu pot să zic, decât: nu merit eu o mică statuie, pentru ce sfaturi vă dau? Nu sunt eu guru Mikișor? Nu că nu! Ba da! Azi nu mă contrazice nimeni! ))))))))

Dă mai departe !

Autor

Comentează