Cum ar arăta lumea perfectă a bărbatului

6

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

 

În lumea perfecă a bărbatului, femeile nu ar vorbi. N-am zis că nu și-ar folosi gura, ci doar că nu ar vorbi. Poate din când în când, ar striga ” Oh, doamne, oh, doamne, ești  cel mai bun, ești  un zeu, ești un crin, ești parfumul cel mai fin!!!!”

În lumea perfectă a bărbatului, toate femeile ar arăta ca Angelina Jolie, ar presta ca Jenna Jameson și ar găti ca Sanda Marin.

În lumea perfectă a bărbatului, o femeie cu migrene este considerată defectă, barbatul avănd automat dreptul să o integreze în ”programul Rabla” și să-și ia alta care funcționează fără fițe!

În lumea perfectă, la televizor nu ar fi decat fotbal, filme cu tancuri, avioane și roboți și duminica, desene animate.

În lumea perfectă, la finalul fiecărui meci, Messi și Ronaldo, ar mulțumi bărbaților de pretutindeni și chiar ar împărți catralioanele de euro cu ei, ca să le răsplătească fidelitatea.

În lumea perfectă a bărbatului, berea, shaorma și gadget-urile de tot felul, ar costa cât covrigii.

În lumea perfectă, nu ar exista soacre. Dacă, totuți, ar exista, în secunda în care bărbatul ar apărea în viața femeii, soacra s-ar retrage cuminte, intr-un loc special amenajat, să- spunem Belu, ca să se odihnească.

În lumea perfectă , ceafa de porc ar ronțăi caloriile și ar contura patrățele pe abdomenul bărbaților, iar berea ar crește masa musculară și ar tonifia ca nebuna.

În lumea perfecă a bărbatului, expresia ” Femeia are intotdeauna dreptate”, este considerată unul dintre cele mai bune bancuri. Practic, dacă un bărbat e deprimat, vine un alt bărbat, îi trântește bancul ăsta..și efectul este echivalentul unui joint (se râde mult, cu poftă și la final nimeni nu știe de la ce-a pornit)

În lumea perfectă, toți bărbații ” o au” egală.. și,nu, niciunul n-o are mai egală ca altul.

În lumea perfectă a barbatului, femeia este o nimfomană absolută, fix atât cât are chef bărbatul, cât poate si neaparat in afara campionatelor mondiale și a derby-urilor.

În lumea perfectă a bărbaților, ” berea cu băieții ” este considerată sfânta, ca slujba de duminică pentru babornițele de la țară.

În lumea perfectă a barbatului, nu ar conta cine e mai bețiv în casă, atâta timp cât nimeni nu face scandal.

În lumea perfectă a bărbaților, femeile nu ar avea dreptul să șofeze și barbații ar conduce acelasi tip de bolid (de ultimă generație), ca să nu existe diferențe de masculinitate și să nu se iște discuții de cine e mai tare în …bolid.

În lumea perfectă a barbatului, dacă în clipa asta nu-mi dați doo palme să mă trezesc, am îmbulinat-o toate.

Haide palarevedere!

Dă mai departe !

Autor

6 comentarii

 1. Sincer, decat hiperbolizari constante, bazaieli neintrerupte, probleme aparute din neant, dureri de cap continue, telenovele live sau incertitudini infinite…trebuie sa recunosti ca gandim destul de lejer. Daca sunteti neputincioase si vedeti totul maro, nu intrati in nicio relatie. Niciun barbat nu va poate vindeca, si nici nu isi doreste sa renunte la fericirea si linistea sa pentru a va face sa va simtiti mai bine, pentru ca nornalitatea va deprima. Grow the fuck up!

  • Dupaia copii aia carora li s-a intezis sa faca orice vor ajunge parinti si vor cadea in cealalta extrema si copii lor vor fi mai nepregatiti pentru lumea exterioara si o sa fie un tandem din extrema in extrema destul de mult timp. Pana se trezeste unu care isi da seama pe ce lume traieste si scapa de viciile tipice din fal£Ãie.mŽÅii place? +1

 2. Probabil ca asa este lumea asta, de vreme ce asa o vezi. E o lume nașpa, recunosc. Bărbații care o populează nu pot fi îndeajuns criticati. Soluția ar fi sa te muți in alta lume, exista alte lumi !

  • Cred că exagerezi puțin și, evident, nu mă citești constant. Ai fi observat că nu e vorba de sexism.
   Mi-ar plăcea să-i fac pe toți să râda, doar că unii, (unu’) în mod special), sunt prea preocupați să fie ciufuți.

 3. Scrii mai bine în versuri. Cred că mi se aplică și mie, dar nu promit (!?!).
  Acest articol nu are umor. Este doar satiric. Umorul e în altă parte. Și nu pretind că e la mine, chiar dacă m-am autointitulat ComiCultural. Eu sunt doar aspirație către Comic și Cultural.
  De asemenea, acest articol este generalizator. Iar orice generalizare e supusă cel puțin criticii (până la faza extremă a desființării). Și suferă la capitolul ”logică”. Și satira trebuie să aibă o logică. Și un dram de realism.
  Scrii mai bine în versuri. Am mai scris asta.
  Acest comment e despre tine. În același timp, e și puțin despre mine. Puțin cam egocen-trist.

Comentează