Eu nu vreau să te f*t, iubito!

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

* Vreau doar să te aud cum te dai de ceasul morţii că ţi-ai rupt o unghie, de mă întreb dacă nu cumva ţi-ai rupt-o din cot, că altfel nu se explică tragedia greacă de la noi din sufragerie. Măcar să fie cu happy end…

* Vreau să mă uit la tine ca bou’ când te întorci de la coafor şi mă întrebi dacă îţi stă bine cu ombré-ul. Există răspuns corect, şi, dacă da, de unde dracu’ să-l ştiu eu? Crezi că în cele şase ore şi jumătate cât ai stat la coafor am avut timp să fac o facultate de hair stylist? Nu ştiu cum îţi stă cuombré-ul, dar părul îţi stă frumos şi m-am gândit la tine…

* Vreau să stau şi să mă uit la tine ca un retardat în timp ce îmi arunci una din cele optsuteoptzeci de priviri dubioase, dar pline de substrat, pe care ai şi pretenţia dementă să o înţeleg. Vorbeşte! Dacă voiai un specialist în microexpresii, trebuia să te măriţi cu Cal Lightman. Lie to me, my ass!

* Vreau să stau în fiecare week-end în mall câte opt ore, în timp ce tu probezi şase camioane de haine, care, ce crezi (???), toate te fac să pari grasă…

* Vreau să te sun de la piaţă compulsiv, ca un tâmpit, nu pentru că aş fi, ci pentru că tu, femeie, ai fixuri, cum că roşia nu e destul de roşie şi nici ardeiul n-are forma perfectă. Mai dă-l în mă-sa de ardei, că-l pui în ciorbă, nu-ţi faci selfie-uri cu el. Sau îţi faci?

* Vreau să stau să te privesc toată seara cum vânezi bezmetică, în patru labe, scame pe covor. Uneori mai sunt, dar nu e o dramă, alteori sunt doar în capul tău şi visezi că te fugăresc scame uriaşe pe coclauri, să-ţi facă chestii….

* Vreau să mă uit în şifonier ca Iron Man la Gollum, nu pentru că-mi curge scuipatul din gură de prost ce sunt, ci pentru că ai tu meteahna aranjării şi rearanjării, după un algoritm care se schimbă zilnic, atât în capul tău, cât şi în şifonier…

* Vreau neapărat să dobândesc şi eu superputerea de a ţine minte cincizeci de aniversări diferite. Să nu scap naibii aniversarea de când ”era să ne pupăm prima dată”.

* Vreau să nu pricep o iotă din stările tale de aşaaa, cumva, stările tale meditative, de un nu ştiu ce sau nu ştiu cum al existenţei. Nu vrei să medităm la bătrâneţe, mai bine?

* Vreau să te aud smiorcaindu-te de nişte lansete şi nişte şurubelniţe, o dată pe săptămână (singurul meu colţ  din casă). Să-ţi reamintesc că celelalte colţuri îţi aparţin? Că baia noastră arată că un magazin de cosmetice, la fel şi noptiera ta, că, dacă gablonţurile şi eşarfele tale ar fi un pic mai voluminoase, am dormi pe palier? Da, vreau să te aud smiorcăindu-te, în loc să se bucure fiecare de jucăriile lui în armonie. Deh, am eu fetişul asta cu smiorcăitul.

* Vreau să mă uit la emisiuni despre gătit, la Oprah, la filme de dragoste, la comedii romantice, la Sex and the City şi apoi să probăm ca doi nebuni hainele tale. Mda, rochia asta îmi vine chiar bine, o păstrez.

* Vreau să văd cum te întorci de la muncă şi te muţi în bucătărie, foarte preocupată, deşi îţi jur pe cuvânt de cercetaş că mie nu mi-e foame, mie mi-e poftă….

* Vreau ca dimineaţa, în cele cinci minute cât mă răsfăţ, să mă trezeşti compulsiv, din zece în zece secunde. Ce-ar fi să te mai bagi şi tu în pat puţin? Nu? Te-ai îmbrăcat şi te-ai fardat? Şi mai bine!

* Vreau să te aud cum faci crize de gelozie, că am o colegă nouă la serviciu. Hmmm, ce chestie, nici nu observasem. E mişto?

* Vreau să-ţi aud permanent lamentările, că umezeala ţi-a înfoiat părul şi nu se mai distinge ombré-ul, vreau să-ţi explic la infinit că eu te vreau şi pieptănată şi ne, că te vreau la fel de tare şi în mall şi în cafenele, şi în dormitor şi în bucătărie, şi cu tocuri şi în tenişi. E prea mult? Tu ești o Monalisă delicată și eu un obsedat în călduri?

Atunci nu, iubito, nu vreau să te f*t, vreau doar să te contemplu!

Dă mai departe !

Autor

Comentează