Cum ar arăta lumea perfectă a preafericitului Dănuț

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

În lumea perfectă a preafericiților, Dănuț nu ar fi nevoit să se lepede de sutană și să rămână în sceptru’ gol, așa cum mă aștept să o facă în zilele următoare.

În lumea perfectă a preafericiților, toți tinerii   ar abandona cluburile, în favoarea bisericilor, ar dansa sâmbată seara pe liturghii și nu ar preacurvi niciodată…înainte de căsătorie.

În lumea perfectă a preafericiților, toate popa-mobilele ar fi aurite și S class (avem aici o asemănare uluitoare cu lumea perfectă a cocalarilor).

În lumea perfectă a preafericiților, slujbele de duminică s-ar ține pe Național Arena și biletul de intrare ar costa cam cât la un concert de tip satanist, gen Metallica.

În lumea perfectă a preafericiților, Danuț ar încuraja cetățenii să arunce cu pietre, cu condiția ca acestea să fie prețioase, cu multe carate și frumos șlefuite.

În lumea perfectă a preafericiților, babele ar veni la biserică la fel cum se duc cocalarii la Hanul  Drumețului, pline de bani și gata să arunce cu ei pe prelați….fără număr, fără număr.

În lumea perfectă a preafericiților, popii nu vin neinvitați decât când vor ei, unde vor ei și pe câți bani vrea mușchii lor.

În lumea perfectă a preafericiților, delirul mistic și faptul că vezi draci bălțați peste tot, este o mare dovadă de har și chiar îi ține pe micii dănuți departe de Socola, unde le e locul.

În lumea perfectă a preafericiților, nu doar icoanele și lumânările s-ar cumpăra doar de la biserică, ci și trafaletul…și nu ar fi rău să sfințești și lavabila. Contra cost, desigur.

Emoticon cu șefu’ lu’ Dănuuuuț, Dănuț nu e cuminte, e și foarte, foarte lacom și îl doare în patrafir de noi!! Facem și noi ceva?

Dă mai departe !

Autor

Comentează