Te iubesc, fă, prostănaco!

9

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Te iubesc, nu întelegi? Care le spuneam și la băeți  aseară la păcănele:” o iubesc, da’ proasta nu pricepe”. Ce flori vrei  fă, ce floooori, că când mă-ntorc  io de la băutură e-nchis, fă  proasto, păi nu-ți aduceam io flori, te-ngropam în flori, in ghirlande, în coroane, fă tâmpito, dacă era…
Păi, fă, la ora aia găsești flori doar în cimitir, vrei să profanez morminte pentru tine? Cum, fă, să vrei, dacă nici nu stii ce înseamnă? Vezi că ești tâmpită, io tot îți spun, da’ nu mă crezi..

Și, în plus, florile se usucă și moare. Cum, fă, să-ți faci ceai din ele, te-ai bolânzit? Cine-a mai pomenit ceai de gladiole, fă idioato! Auzi, ce idei ai..

Păi bătaie ca a ta nu-și ia nimeni, fă, dacă îți aduc frodată garoafe și te prind că-mi faci fo musaca din ele.

Auzi, flori…Păi în asta constă dragostea, în flori? Mănânci flori? Zi, fă, ți-ai schimbat regimul alimentar și nu stiu io? O arzi etnobotanică și mi-a scăpat mie? Vezi, fă?..

Cum în ce constă dragostea? Ce întrebare e asta? Pai nu vin io acasă, fă, o data la trei zile, că atunci am drum, altii nu vine nici atunci. Alții după ce se duce la pacănele și bea coniac.. se duce la curve. Io vin acasă, făăăăă și tu tot nu ești mulțumită, că nu mai știe omu cum s-o dea cu tine, că le ziceam și la bagabonții mei.. nu vin, măh, la curve, ce, io n-am  acasă? Așa le ziceam, fă tâmpito, și tu tot nu apreciezi.

Alții își bate nevestele, fă, că chiar acuma ma enervezi. Păi aia nu e bătaie, ce-ți dau io, cretino, că te mai trag de păr așa la mișto și-ți mai dau câteva palme, alea sunt din dragoste. Ce vrei, dacă-mi vine, vrei să lipsesc de-acasa și să mă duc s-o bat pe alta? Nu vrei, normal că nu vrei. Vezi, fă?

Cum, fă, nu țin la familie? Aaa, că l-am bătut pe tac-tu? In primul rând, nu-mi aduc aminte, că eram prea beat, da’ dacă tu zici, așa o fi, în al doilea rand a zis de Rapidu. Fă, tu știi că io sunt sensibil cu Rapidulețu, să nu zici nimic, că te bat și pe tine și pe mă-ta și pe toată familia voastră și pe copiii de la voi de la bloc, de nemulțumiți ce sunteți.

Aha, mi-am adus aminte. Cum, fă, nu te iubesc? Ai vrut bluza cu paiete din Dragonu’? Ai vrut, ai avut. Ai vrut mici din Obor? Ai vrut, ai avut. Ai vrut bere și semințe ca să ai la telenovele? Ai vrut, ai avut.

Păi dacă nici asta nu e dragoste, fă iubito, io nu mai stiu care e.

Că zicea și domnu’ Fuego, cred, că unde dragoste nu e , nimic nu e… nici soare nu e, nici viață nu e…Practic, e nasol.

Deci, te iubesc, fă prostănaco! Să-nnebunesc!

Dă mai departe !

Autor

9 comentarii

 1. Nu creeeeeeed – mi s-a parut limnajul un pic prea… mult la inceput, dar era sa cad de pe scaun de ‘fo’ 2 ori, din cauza rasului.
  Femeile astea, cu rasa lor – auzi la ele ‘vrea’ iubire si cand li se da, in cea mai pura stare, mai ‘face’ si figuri. :)))))

  Mi’aielo, te iubesc de mor, da’ o stii, ca ti-am mai declarat-o, desi nu atat de original cum numai tu o poti face. 🙂

 2. Buna MB. O fi vesela, dar… .
  Se poate insa sa se vanda bine fiindca multi stiu de piesa de folk a lui Gheorghiu.
  Plus ca iti trebuie un minim efort intelectual ca sa poti intelege cum functioneza dragostea.
  Hai ca per total e buna. Pacat c-au mai inventat astia scoala. Oricum la Sorescu umplea tot cerul de fum.

Comentează