Senzaţional! O tânăra din capitală declară că poate să trăiască fără..

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Oameni buni, fără supărare, eu am o propunere legată de copii. Ba nu, am mai multe:
• Punem pe facebook poze cu copii doar dacă n-am mai văzut aşa ceva de când mama ne-a făcut. Adică, nu ştiu, ori ceva ce vedem doar la circ sau în filme (are trei ochisori verzi de toată frumuseţea, are patru mânuţe foarte pricepute cu care face treaba prin casă de la patru luni, sau Quasimodo e un prinţ pe lângă el), ori de o frumuseţe de să ne sară cafeaua din cană, basca de pe cap, să ne sară ceva. Altfel… toţi copii mici arată la fel şi nu interesează pe nimeni.
• Pasul următor, copilul a făcut ceva şi simţim nevoia să împărtăşim. Perfect, dar să facă ceva uluitor. Nu-mi arătaţi că a adormit cu capul pe pernă, da-o dracu’ de treabă. Frate, tre’ să rămân proastă. Mie să-mi arătaţi că a mers pe apă, că ştie geografie (asta e o treabă de-a mea, oricine ştie geografie, pentru mine e vecin cu supranaturalul), că levitează, că nu are nevoie să-l îngrijească nimeni şi se descurcă singur de la un an, aşa ceva..

• Postările cu replici: copilul meu a zis azi “ bla bla bla şi eventual ceva despre iubire” că asta emoţionează sau pur şi simplu a spus o prostie fără margini. Aveţi idee câte prostii spun eu? Pfffff, mă vedeţi pe mine postând toate idioţeniile pe care le îndrug? Nu! Păi vedeţi?!.. Există şi excepţii: dacă te întreabă la nouă luni “mami, ce e ăla bondage sau bong sau Jack cu Red Bull?”…. asta e şi amuzant şi vă dă măsura faptului că sunteţi nişte părinţi ultramoderni care, cel mai probabil, nu trebuia să faceţi copii.

• Vizită! Omu’ vine în vizită la voi. Dacă nu-l vedeţi că tremură ca un damblagiu şi nu va imploră cu lacrimi în ochi să-i arătaţi poze, smocuri de păr sau tălpi imprimate pe diverse plăci speciale pentru aşa ceva, lăsaţi omu’ în pace, nu cred că de asta a venit… dar mai mult că sigur, d-asta o să plece. Şi va mai întrebaţi de ce nu mai vine nimeni în vizită..

Emoticon cu aşa mama denaturată… mai rar (dacă ar fi fost cazul)
Emoticon cu nu daţi toţi odată, pe rând.
Haide palarevedereadio!

Dă mai departe !

Autor

Comentează