Replici celebre si explicatiile lor halucinante…

3

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Nu e ceea ce pare

Mda. Este, de departe cea mai celebră replică și vine  la pachet cu scena în care ți-ai surprins iubitul cu limba scăpată pe  gâtul unei domnișoare. Am spus pe? Scuze.. în. Nu ne luăm de domnișoară, singura ei vină fiind că are gât.

Cea mai comună greșeală pe care o facem, este să ne întoarcem pe călcâie și să fugim, de zici că am văzut un tort cu optîșpe etaje și noi suntem la dietă , sau să sărim la scandal, fără să-i dăm omului ocazia să explice. Credeți-mă, explicația asta o vrem.

Cam cum văd eu că ar suna:

–              Iubito, nu știu ce s-a întâmplat. Au apărut niște omuleți mici și verzi, m-au cinstit cu o eprubetă cu ceva și în secundă doi ai apărut tu. Nu mai știu nimic și nu știu cine e domnișoara. Apropo, domnișoară, cine sunteți ?

–              Iubito, știi pastilele alea de gripă pe care le-am luat. Cred că erau stricate, că le-am luat la culcare, am simțit o ușoară amețeală și imediat m-am trezit aici trăgând de sutienul domnișoarei. Nici nu știu cine e . Apropo, domnișoară, cine sunteți?

–              Aoleu, iubito, să fugim, să ne ascundem, suntem în pericol. Cum veneam aseară de la muncă, a apărut clanul Sicilienilor€™, Don Corleone ,Al Capune și Jimmy Hoffa (cum auziți, Hoffa e bine merci) și  m-au  amenințat că dacă nu îi fac domnișoarei un control ORL, dormim cu peștii.. M-am gândit la tine, iubito, n-am vrut să pățești ceva. Pe dansa nu o cunosc. Apropo, domnișoară, cine sunteți?

 

download

Vino la mine, nu se întâmplă nimic

Deci, da! Cazul classic în care ești la prima întâlnire și, cumva, toate  drumurile duc la apartamentul lui, sau doar îți sugerează că acolo e destinația ideală  și îți spune că nu se va întâmpla nimic. Acum, nici în ruptul capului n-o să înțeleg ce e în capul bărbaților când spun asta. Se cred foarte subtili și pe tine te cred foarte tâmpită?  Nuu, nu are cum. Mai repede, cred că fiecare erecție le produce o surpriză fără margini, urmată de o amnezie care ține până data viitoare.

Sau mai există varianta în care am înțeles greșit până acum. Adică replica” Nu se intapla nimic”, nu are valențe erotice (decât dacă , doamne ajută, vrei și tu), ci se referă strict la calamități și alte dezastre, după cum urmează.

Vino acasă la mine, promit că n-o să plouă cu lăcuste, n-o să eșueze mai multe balene ca de obicei, n-o  să ia foc pădurile amazoniene, n-o să se accelezeze încălzirea globală, n-o să vina apocalipsa, n-o să ne lovească niciun meteorit și, nu, în niciun caz nu va triumfa răul asupra binelui  după seara asta.  Poate asta e unghiul de abordare de fapt, și noi până acum ne-am gândit, cu mintea perversă, cum să-I scoatem mai repede din haine.  Până  la urmă, problema s-ar putea să fie chiar la noi.

 

 

 N-a însemnat nimic.

Acum, iubitul tău se extrage dintr-o domnișoară (vezi cu ochii tăi, sau nu, nu asta e important), vine la tine și-ți spune: ”n-a însemnat nimic”€™.

Huh? Deși  întrebarea  ” cum adica” e o întrebare tâmpită, nu te poți abține.  Cum adică n-a însemnat nimic? E echivalent cu aproape că nici nu s-a întâmplat, cu nu s-a intamplat nici in ruptul capului,  sau care-i treaba? Mereu, n-a însemnat nimic e urmat de  ”eu pe tine te iubesc”. Normal, nu aveai nicio îndoială, cum altfel?   Ce încearcă el să-ți spună, e că forma lui astrală, aia care e  responsabilă cu dragostea și alte si alte siropuri , dormea liniștită cu capul pe pieptul tău, acasă la voi, în timp ce forma lui fizică, asupra căreia el nu are mare control , golanea cine știe pe unde. Dar nu e panică, pentru că nu a însemnat nimic.

 

 

 

 

Dă mai departe !

Autor

3 comentarii

Comentează