Emoticoane pentru Sfânta Parascheva

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Emoticon cu Iași supranumit azi Santiago de Compostela

Emoticon cu Sf Parascheva și business-ul. Din acest ciclu, amintim vânzarea de tricouri, ceasuri de perete și globuri cu zăpadă, în care ninge pe săraca Sf Parascheva ceva de groază.

Emoticon cu de Sf Parascheva nu se mănâncă poame în formă de cruce ( gen….să mor dacă știu, o banană cu mâinile desfăcute…), ci doar poame în care a apărut chipul sfintei. Există dezlegare și pentru ” alte poame ”, în care apare chipul altor sfinți. Ca și consecința, azi vor mânca doar babele nebune care au tot felul de ” vizuini ” și cei care au avut suficientă minte și inspirație să-și aprindă joint-ul la cafea.

Emoticon cu este strict interzis consumul de nuci și castraveți. Cum de ce? Ia gândiți-vă ce poți să faci cu două nuci și un castravete. Sf Parascheva detestă glumele proaste.

Emoticon cu azi oamenii sunt predispuși la dureri de cap și boli de ochi, bolile de nervi și de creieri fiind un ” must have ” chiar cu mult înainte de a șterge trotuarele din Iași cu coatele și genunchii.

Emoticon cu azi nu se spală, nu se calcă, nu se coase și nu se dă cu mătura. Din punctul ăsta de vedere, la mine e ca în oricare altă zi.

Emoticon cu Happy Saint Parascheva la toată lumea!

Dă mai departe !

Autor

Comentează