Cum reacționează oamenii buni și frumoși când constată o nedreptate… (sau cum se face educație cu dinamita, vorba unei prietene)

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

Nu o să comentez, o să dau doar câteva exemple de care nu mă pot sătura:
Ex: Mergeam la serviciu, ca un om bun și frumos ce sunt. La un moment dat, am oprit la semafor. În fața mea, un domn de etnie rromă, a oprit și el, a scos scrumiera și i-a aruncat conținutul pe geam. Mi s-a oprit inima de om frumos, mi s-au umflat venele la cap și-am început să gândesc, ba chiar să bolborosesc, după cum urmează:
– De ce, mă, cocalar retardat, arunci pe jos gunoiul, morții și răniții mă-tii, face ursarul ăla de tac-tu curat, cretinule? Ți-a luat mă-ta  șosea ca s-o poți folosi pe post de coș de gunoi, zdreanță imbecilă ce ești? Moooooooori, mori, măh! Pfffff, nah, că s-a facut verde. Te reîntorci la postura de om frumos și pleci mai departe.
Ex: Ești la trecerea de pietoni, tu om bun și frumos și observi că un adolescent nu a ajutat să traverseze strada o bătrânică, deși îi era la îndemână. Te repezi, iei delicat bătrânica de o aripă să o ajuti să traverseze pe repede înainte, în timp ce zbieri ca un apucat după adolescent:
– Prost și nesimțit te-a mai făcut mă-ta, adolescentuleeee! N-ai vazut-o pe babornița asta că abia se târăște pe stradă, în pana mea și că nu poate să traverseze? Te-a durut în măciucă, dobitocu’ dracului, cu mă-ta aia needucată! Aoleuuu, că fac un atac de apoplexie! Scuză-mă, mamaie, dacă te-am speriat, dar așa se revoltă oamenii buni și frumoși când văd o nedreptate. Sărumâna, bre!
Ex: Stai la coadă la o administrație, ceva. Doamna care ar trebui să facă treabă, nu face. Mai completează un act, iși mai pilește o unghie. Coada e uriasă, oamenii sunt cedați nervos. Oamenii frumosi și decenți care nu merită un așa tratament. Simți că explodezi și te repezi la duduia de la ghișeu:
– Făăăă, comunistooo, matracucă ordinară și puturoasă nenorocită. Cum îți permiți, ștoarfo, să tratezi niște oameni de bine așa. Nu-i vezi, fă, pă săracii ăștia cum stau la coadă ca boii? Îi iei familia pe sus și îi umpli frigiderul , de înțepenesc toți oamenii de la coadă. Toată lumea se dă la o parte, să îi facă loc, celui mai frumos om din rând, adică tu, omule minunat, care faci dreptate. I-ai arătat tu ei!!
Ex: Ești intr-un pub frumos, cu prietenii, oameni frumoși si buni, vă relaxați și vă simțiți bine. Dintr-o dată, la o alta masă, vine o gașcă de duduițe blonduțe, mișto, dar fără creier. Vorbesc mult, tare și prost. Cuuuuum, cum se poate așa ceva? Doar ce vă simțeați așa de bine, doar oameni frumoși, ei între ei. Începi să vorbești la rândul tău tare, ca să audă fufele și să se simtă:
– Uite-le și pe panaramele alea proaste și fără creier, care cine știe ce au făcut ca să aibă bani de pub. După ce că arată ca niște prostituate centuriste, mai și vorbesc tare și râd ca vacile oligofrene. Ale dracu de parașute ordinare și siliconate, care io am făcut o tonă de școală degeaba, că tot după astea întorc bărbații capu’, că nu le mai suport, vreau să dispară, să moară în chinuri înfiorătoare, ca să putem rămâne numa’ noi… oamenii frumoși și buni și decenți și educați, care nu ar face așa ceva…. niciodată!

Că io nu blestem, da zic…

Dă mai departe !

Autor

Comentează