Auzi, da’…!!?? ( sau cum întreabă femeile )

3

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

 

Auzi, da’ tu nu îmi mai aduci mie flori? Aaaaaa, nu că ba da…Nu mai am nevoie. Vreau să-mi aduci pentru că vrei tu, nu pentru că spun eu… Pfff (şi da, vreau să-mi aduci mereu şi să dai dovadă de imaginaţie.. Când flori de câmp, când orhidee, când naiba ştie ce.. Să-mi umpli casa de flori, fără să pară că suntem la o înmormântare şi fără că gestul să se devalorizeze în vreun fel în timp. Mda, asta vreau. ..Asta zice doar în mintea ei)
Auzi, da’ tu nu îmi mai spui că mă iubeşti şi că-ţi sunt dragă? Aaaaaa (reluăm monologul de mai sus, care este un laitmotiv în existenţa chinuită a femeilor), acum nu mai vreau să aud. Vreau să-mi spui pentru că aşa simţi, nu pentru că mă rog eu de tine. Pfffff (…şi eventual , mai des decât simţi şi cu alte cuvinte decât ale tale, ale tale fiind lejer naïve şi nelovindu-mă frontal , că un tir pe trecerea de pietoni…. Nici asta n-o s-o auzi tare, e doar un gând).
Auzi, da’ cum îmi stă cu pantalonii ăştia? Mă fac să par plinuţă? (grasă, hidoasă, oribilă, proastă, înspăimântătoare, plină de celulita, bătrână , ajutoooooor !!!!, la fel , e doar un gând al ei, nu veţi auzi cuvintele rostite niciodată, dar sunt acolo). Lasă, nu-mi spune, ţi-am indus răspunsul. Pffff, de ce mă tot obosesc să întreb?
Auzi, da’ ţie chiar îţi place meciul ăsta? Nunu, nu e necesar să răspunzi, evident că îţi place, din moment ce nu mă mai bagi în seamă de când a început. (Bine, asta dacă nu cumva deteşti meciul, dar nu mă mai iubeşti şi atunci ai face orice doar că să nu stai cu mine…. gând). Oricare ar fi răspunsul, nu vreau să-l ştiu. Merci, pffff..
Auzi, da’ happy wheels tu chiar nu vezi că m-am tuns şi m-am vopsit (tuns juma’ de centimetru şi vopsit că de obicei)? Lasă, nu te apuca acum să-mi spui că îmi stă bine, n-am nevoie (ba am nevoie , am nevoieeeee. Dată viitoare o să mă întorc de la coafor despuiată și cu niște elice fosforescente atârnate pe ici pe colo, poate observi ceva, pffff…..asta spune în gândul ei, normal)
Auzi, da’ cum e posibil să fi uitat că te-am rugat să cumperi lapte? Lasă, nu-mi spune … (probabil ai multe pe cap, săracu’ de tine şi în plus te doare în cur de ce te rog eu. Normaaaal, dacă te rugam să cumperi bere , nu mai uitai. (Proastă io că nu ţi-am zis că am nevoie de lapte să-l torn pe mine diseară, că să-ţi fac o surpriză….. dada, exact: ”Porn cu laple pasteurizat”, foarte sănătos… interzis minorilor!!! Pfffff, aşa fac de acum ).

milk-bath
Auzi, da’ cum e posibil să te rog să-mi aduci eşarfa roz şi tu să mi-o aduci pe cea ciclamen? Nici nu vreau să aud..O să-mi iau singură ce am nevoie, de acum (Da’ diferenţa dintre berea fără alcool şi aia cu alcool o faci cu uşurinţă, nu? Normaaaal ! Bine că nu te-ai făcut genist , că rămâneam văduvă ca proasta după prima misiune…. pffff). Aș vrea să-ți văd fața dacă m-aș uita la Ronaldo și ți-aș zice: ”e simpatic Messi ăsta, dă-l naibii!!”. Cred că ți-ar exploda ochii-n cap. În fine..

 

….Auzi ? Spune-mi sincer: nu mă mai iubeşti sau ai pe altcineva? Nununuuuuu ! Nu-mi spune , nu vreau să ştiu !!!

Shhhhh-Hahaha-Nice.1357671098-van-michouvandonk-e1359501395134

Dă mai departe !

Autor

3 comentarii

Comentează