10 sfaturi utile pentru prima întâlnire (bărbați)

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277
  1. Nu considera că dacă ai reușit să ridici capul de pe bar, la ora cinci dimineața și ai intrebat-o ce face..se pune ca prima întalnire
  2. Să zicem că ești într-o cafenea drăguță, fata e drăguța, atmosfera e drăguță..ce mai, totul e drăguț… Sub nicio forma nu rămâi paraplegic cu ochii în decolteul domnișoarei, nu salivezi pe tricou și în niciun caz nu o întrebi cu ce au hranit-o părinții de s-a făcut așa ”mare și frumoasă”.
  3. Nu te lăuda că ești puternic, nu te compara cu Iron man, Thor, Bumble Bee, sau mai știu eu ce dracu personaj ți-a placut ție. Există riscul ca femeia, care e mereu pregătită să te desființeze, să scoată din geantă un borcan de zacuscă și să te pună să-l desfaci. Nu vrei să te faci de băcănie de la prima întalnire si nici ea nu vrea să te facă, doar…nu o provoca.
  4. Nu te apuca să-i povestești despre mama ta. Nici măcar dacă e moartă…. cu atât mai mult dacă e moartă. Fă-i o surpriză.
  5. Nu pomeni niciun alt nume de femeie. NICIUNUL. Ține minte, nu au mai existat alte femei in viața ta. Ea e prima.
  6. Dacă, totuși, faci greșeala să pomenești o alta duduie, te-ai ales cu un ”menage a trois” pe viață. Nununu, nu-ți lăsa imaginația bolândă  pe coclauri. Nu e un ” menage a trois” de vis…e unul de coșmar.
  7. Nu o întreba dacă printr-o întâmplare fericită sau fo boală rară fără leac, mama ei e mută. Nu e mută!!! Niciun bărbat nu are norocul ăsta.
  8. Nu alerga de bezmetic cu mîinile deasupra capului dacă auzi cuvântul copii. E posibil sa fie doar un test. Femeile, pe langă gena Nurnberg, mai au si gena Torquemada, le place să tortureze…. În rest, sunt fete bune.
  9. Nu o anunța rânjnd prostește că ai schimbat patul și ai pus așternuturi curate. Sub nicio formă nu îi da de înțeles că faci asta doar la ocazii speciale. Contrar bucuriei tâmpe de pe fața ta, nu se va simți măgulită. Tine-ți naibii hormonii în frâu pentru o seară, omule, că ți-au scăpat în păpușoi.
  10. La final, nu te apuca să o pipăi frenetic și să tragi de hainele ei, ca sa-i arăți că ți-a plăcut. Ea a priceput că o placi inaintea ta. Deci, prefă-te o seară că ești delicat… măcar o seară.
Dă mai departe !

Autor

Comentează