10 sfaturi utile pentru prima întâlnire (femei)

0

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/mihaelab/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 277

 

  1. Ținând cont de faptul că în ultimii ani am avut o singură primă întâlnire (care s-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat acolo, pe loc și în ultimă întâlnire, de m-a lăsat cu gura căscată și proastă de cap), mă consider o mare autoritate în domeniu, și cu un tupeu extraordinar, vin să vă împărtașesc din înțelepciunea mea de guru care sunt. Primul sfat: faceți rost de prima înâlnire.
  2. Nu exagerați cu machiajul, nu de alta, dar riscați ca la a doua sau la a treia întalnire, cand vi se termină, să nu vă recunoască și să vă trimită la plimbare, pe motiv că el are întâlnire cu o sorcovă și încă o așteaptă să vină.
  3. Purtați ceva smart-casual, dacă se poate fără volănașe. N-am înțeles niciodată de ce femeile au tendința să se îmbrace la prima întâlnire ca regina Angliei. O fi smart, dar personal cred că are gusturi îndoielnice, vestimentar vorbind.
  4. Mâncați ceva ușor acasă, ca să nu vă vadă din prima fața aia hămesită, pe care o aveți după o zi de muncă. Știu că atunci când vă e foame, ceva ușor poate să însemne și jumatate de porc, dar nu e cazul. O să arătați și o să vă simțiți ca un pește-balon și aici avem o problemă. Barbații nu cunosc noțiunea de balonare. Ca un bărbat să fie balonat, trebuie sa înghită un dirijabil…deci, ceva ușor, cum ziceam.
  5. Nu vă piliți. NU, nici măcar puțin. Oricât de simpatice credeți că sunteți….mai gândiți-vă o dată. Râsul prosteasc și expresiile ” ce ziceam?”, ”unde rămăsesem?”, ”ce zi e azi?” și ”în ce an suntem”, credeți-mă, vreți să le evitați.
  6. Nu întrebați cu privirea plină de speranță, din prima clipă, dacă mă-sa e moartă.
  7. Nu interogați. E stiut de toată lumea că femeile au în plus față de bărbați gena Nurnberg, dar mai ușor cu întrebările pe scări, că nu încercăm să-l băgăm în pușcărie, ci doar să-l cunoștem.
  8. Încercați să fiți naturale. Știu că ați plecat de acasă pe ideea că sunteți o combinație între Marie Curie și Jenna Jameson (celebră antreprenoare în industria pornografică), dar credeți-mă, nici vouă nu v-ar pica bine dacă l-ați găsi la masă, în cârciumă, îmbracat ca Batman.

9.Nu-l întrebați dacă are gânduri serioase. Nu are. Dacă voi, în fix momentul primei întâlniri aveți, luați repede în calcul un control neurologic amănunțit. E nasol. Lăsați dracului gândurile                  serioase pentru…gânditorii serioși. Doar..distrați-vă!

  1. Scoateți naibii portofelele alea din geantă și măcar prefăceți-vă că vreți să-l ajutați la notă. Nu de alta, dar nu l-ați câstigat la poker și nici el nu v-a luat de suflet, doar pentru că v-a invitat in oraș.
Dă mai departe !

Autor

Comentează